Kodlos Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 chci se zeptat jak se dá připojit psp do tv a kde seženu popřípadě kabel??A kdo stím má zkušenost tak jak se paří na tv přes psp?jde to?:psp: dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 PSP 1000 jedině přes speciální snímač obrazu, PSP 2000, 3000 a Go přes kabel (playcentrum.cz), modely 2000 a 3000 můžou na TV zobrazovat hry i přes AV kabel pomocí fusa pluginu, bez CFW jen přes komponentní nebo S video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kodlos Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 tak že si musím pořídit aspoň psp 2000 aby mi to šlo na tv?a prosím tě přes co to je nejlepší??a kvalita je slušná? díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kodlos Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 chci se zeptat jaké je nejlepší propojení psp s tv a jestli je dobrá kvalita na tv?a jestli musím mít min.psp 2000?chci si kupovat psp a chci hrát i přes tv tak mě to zajímá. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 ja mam psp 2000 a ten av kabel ale hry presto nefachaj(jenom psx a filmy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 já kabel mám, ale je poněkud krátkej, doporučuju min 3x dlouhej (já mám 2m...) musíte sedět blízko TV a bolí z toho oči. Je to docela slušný, nato z jak malý krabičky do velký to dáváte :D hry se na tom dají hrát a je to možná i lepčí než na samotném PSP. V menu je to přes celou obrazovku, ale když zapnete hru, není po celým obbvodu TV ale v menšim obdélníčku. Musíte to přizoomovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepa1468623586 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 tak že si musím pořídit aspoň psp 2000 aby mi to šlo na tv?a prosím tě přes co to je nejlepší??a kvalita je slušná? díky moc zdravim, ja jsem si pred par dny ten kabel koupil (490Kč original od Sony) a pripojuju to pres 5x sinche, kvalita neni moc oslniva, ale zaroven ani nejhorsi, proste takovej prumer....a jestli bys ho chtel, klidne bych ti ho prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kodlos Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Dík za odpovědi všem.tak že hrát hry se dají jen pomocí kabelu přes těch 5 sinch a na tv to musím zoomovat.není to žadná supr grafika ale dá se pařit na tv? Ten kabel bych po kupi psp určitě bral. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 na TV je to o trochu lepčí než na PSP ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luuki11 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ja mam psp 2000 a ten av kabel ale hry presto nefachaj(jenom psx a filmy) to se nediv nektery kabely ti na TV prehrajou jen fotky videa atd ale nektery i hry ja si koupil ten co umi prehrat i hru na www.aukro.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 ten co omí přehrávat hry má 5 konektorů ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jenom dodam, ze psp 3000 a GO bez CFW umi zobrazit hry i pri AV kabelu neboli tri konektory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kodlos
chci se zeptat jak se dá připojit psp do tv a kde seženu popřípadě kabel??A kdo stím má zkušenost tak jak se paří na tv přes psp?jde to?:psp:
dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts