WoKo_O Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 chci se zeptat prevazne tech co uz rozebirali psp..potrebuju sundat predni kryt psp ale nemuzu sehnat zadnej sroubovak na tak maly sroubky..nevite o necem kde bych moh sehnat nakej levnej sroubovak.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 jo vím...kup si prifesionální sadu hodinářskejch šroubováku...za 5000kč:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 hm to je otazka toto .... tak ho snad bez koupit ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BennyBy Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 me na to stacila sada sroubovacku s otocnou hlavickou a ty se daji sehnat tak za 100,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 to si děláš srandu? tobě se zdaj malý? neříkej mi, že táta nemá žádnej by se ti hodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 to si děláš srandu? tobě se zdaj malý? neříkej mi, že táta nemá žádnej by se ti hodil...hej kamo vubec vsechny sou velky a nesedej tam..sakra to se musim nekde podivat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4DD M4XX Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 já sem ho kupoval včera, kvůli opravě joysticku a vyšel mě na 44Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 já sem ho kupoval včera, kvůli opravě joysticku a vyšel mě na 44Kča jakej si koupil.?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 chci se zeptat prevazne tech co uz rozebirali psp..potrebuju sundat predni kryt psp ale nemuzu sehnat zadnej sroubovak na tak maly sroubky..nevite o necem kde bych moh sehnat nakej levnej sroubovak.? kup si sroubovak PH 0x60 od narexu vyjde asi na 60,- a sezenes ho uplne v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 kup si sroubovak PH 0x60 od narexu vyjde asi na 60,- a sezenes ho uplne v pohode... A navíc ti vydtží až do do hrobu:lol: narex je prostě značka:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WoKo_O
chci se zeptat prevazne tech co uz rozebirali psp..potrebuju sundat predni kryt psp ale nemuzu sehnat zadnej sroubovak na tak maly sroubky..nevite o necem kde bych moh sehnat nakej levnej sroubovak.?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts