Scoty1468623919 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Zdarec, asi blbina, ale s přítelkyní, byjsme si chtěli zahrát na psp nějakou hru, máme Wormsy.. Existují ještě nějaké gamesy pro dva hráče na jednom PSP?.. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 jj ape academi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 kula world z psx. Stahuj u me v topiku ;) :http://console-forum.net/showthread.php?t=65689 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 International athletics (sry,jestli v tom mám chybu) Jinak tu hru mám ve svých uploadech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 No hele třeba bowling v tekkenu;-) taky doporučuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 dobrej je bowling, nebo pong, je to HB hra, u který hrajete oba dva najednou...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 GTA Vice city. Mazec:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 ^GTA na jednom PSP pro dva nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 GTA Vice city. Mazec:wohow: Na jednom psp? Asi vítr :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Díky chlapy, zkusím co jste mi poradili. Stejně nemyslíte si, že by mělo být více her pro dva na jednom PSP do budoucna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Díky chlapy, zkusím co jste mi poradili. Stejně nemyslíte si, že by mělo být více her pro dva na jednom PSP do budoucna? To bude podle toho jaké budou hry,ale snad jo :) Třeba auta si proti sobě nikdy nezahrajete :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 To bude podle toho jaké budou hry,ale snad jo :)Třeba auta si proti sobě nikdy nezahrajete :lol: proč by to nešlo? jeden by pařil na šipkách a druhej na (nevim jak to nazvat :D) na symbolech... třeba se najde někdo takovej kdo takovou hru udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 proč by to nešlo? jeden by pařil na šipkách a druhej na (nevim jak to nazvat :D) na symbolech... třeba se najde někdo takovej kdo takovou hru udělá... Napříde mi to moc reálný nápad,ale co nechme se překvapit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Mě teď napadlo, kdyby šlo PSP propojit s televizí tak, aby šli hrát ty hry, co máte v PSP v Tv, dva joysticky k tomu a je to ;) Sony Playstation, který je možno vzít i do kapsy.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mě teď napadlo, kdyby šlo PSP propojit s televizí tak, aby šli hrát ty hry, co máte v PSP v Tv, dva joysticky k tomu a je to ;) Sony Playstation, který je možno vzít i do kapsy.:psp: nj s tou televizi to muzes udelat ale co ty joysticky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mě teď napadlo, kdyby šlo PSP propojit s televizí tak, aby šli hrát ty hry, co máte v PSP v Tv, dva joysticky k tomu a je to ;) Sony Playstation, který je možno vzít i do kapsy.:psp: Psp s televizí propojit jde,ale zbytek plánů je opět nereálný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Psp s televizí propojit jde,ale zbytek plánů je opět nereálný.... To vím nejsem idiot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 chessmaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nebo muzete stahnout jakoukoliv hru a stridat se po kole :)(vzdicky jsem takhle hral se strejdou medievila:));) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ... nebo proste pritelkyni jako darek kup vlastni PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ... nebo proste pritelkyni jako darek kup vlastni PSP :D tak to je nejlepší nápad v topicu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nasel sem sqvelou hru pro dva. neni teda tak uplne pro dva v jednom case ale da se pri ni stridat a to neni na skodu protoze vyzaduje hodne soustredeni SPOT THE DIFFERENCES pak zatkovej fotbal PLAYCHAPAS kde se hraje tahove takze neni problem si psp predavat ale jde i hra pres wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.