rybak.d Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Mam iso Silent hill experience a nevim jak ho mam na mem Psp s fw. 3.03OE-C spustit. Jde to vubec , nebo musim udelat downgrade na 1.50 a potom jit pres nejakej loader? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Mam iso Silent hill experience a nevim jak ho mam na mem Psp s fw. 3.03OE-C spustit. Jde to vubec , nebo musim udelat downgrade na 1.50 a potom jit pres nejakej loader? Ja jsem to spoustel pres devhook, ale to jsem mel jeste 1.5 a na foru tu byl nekde navod.....od SW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Ono prave se mi nechce delat downgrade , jenom kvuli tomu , abych se na to kouknul . Spis me zajima jestli to jde jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Ono prave se mi nechce delat downgrade , jenom kvuli tomu , abych se na to kouknul . Spis me zajima jestli to jde jinak. Ja mam na 3.03 oe taky DH....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 vsak to mountni cez devhook :) to by malo ist np :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 2 myschoo : bohuzial to tak lahko nejde ... 2 rybak.d : na 3,03 to ide .. ale len na C .. je to dost komplikovany sposob ako to rozchodit , budes na to potrebovat IR shell a aj ten DH .. same o sebe bez toho IR to nejde ... DH zamrzne ... na vyssom nez 3,03 to nepustis ... ja osobne pozeravam viac filmov ... a aj tento komplikovany sposob som pouzival ... ale potom som prisiel na to ze down na 1,50 pozret film a update na 3,40 je o moooc rychlejsi a jednoduchsi ... ak by si chcel presne ten postup ako to pustit pomocou DH .. hladaj na fore maxconsole ... tam je cely postup ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Super diky ,kouknu na to . Ten dh jsem zkousel samostatne a zamrzne mi to presne jak pises . Zkusim to s IR SHELL, podle maxconsole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Super diky ,kouknu na to . Ten dh jsem zkousel samostatne a zamrzne mi to presne jak pises . Zkusim to s IR SHELL, podle maxconsole. A zkousel si nastavit ty regiony atd v devhooku a pak pustit jako video? Tohle se npousti jako normal hra, ale jako video+ tam musis mit nastaveny ty regiony..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rybak.d
Mam iso Silent hill experience a nevim jak ho mam na mem Psp s fw. 3.03OE-C spustit. Jde to vubec , nebo musim udelat downgrade na 1.50 a potom jit pres nejakej loader?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts