rybak.d Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 Mam iso Silent hill experience a nevim jak ho mam na mem Psp s fw. 3.03OE-C spustit. Jde to vubec , nebo musim udelat downgrade na 1.50 a potom jit pres nejakej loader?
0 Electropunker Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 Mam iso Silent hill experience a nevim jak ho mam na mem Psp s fw. 3.03OE-C spustit. Jde to vubec , nebo musim udelat downgrade na 1.50 a potom jit pres nejakej loader? Ja jsem to spoustel pres devhook, ale to jsem mel jeste 1.5 a na foru tu byl nekde navod.....od SW
0 rybak.d Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 Ono prave se mi nechce delat downgrade , jenom kvuli tomu , abych se na to kouknul . Spis me zajima jestli to jde jinak.
0 Electropunker Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 Ono prave se mi nechce delat downgrade , jenom kvuli tomu , abych se na to kouknul . Spis me zajima jestli to jde jinak. Ja mam na 3.03 oe taky DH.......
0 myschoo Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 vsak to mountni cez devhook :) to by malo ist np :)
0 Gorgar91 Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 2 myschoo : bohuzial to tak lahko nejde ... 2 rybak.d : na 3,03 to ide .. ale len na C .. je to dost komplikovany sposob ako to rozchodit , budes na to potrebovat IR shell a aj ten DH .. same o sebe bez toho IR to nejde ... DH zamrzne ... na vyssom nez 3,03 to nepustis ... ja osobne pozeravam viac filmov ... a aj tento komplikovany sposob som pouzival ... ale potom som prisiel na to ze down na 1,50 pozret film a update na 3,40 je o moooc rychlejsi a jednoduchsi ... ak by si chcel presne ten postup ako to pustit pomocou DH .. hladaj na fore maxconsole ... tam je cely postup ...
0 rybak.d Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 Super diky ,kouknu na to . Ten dh jsem zkousel samostatne a zamrzne mi to presne jak pises . Zkusim to s IR SHELL, podle maxconsole.
0 Electropunker Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 Super diky ,kouknu na to . Ten dh jsem zkousel samostatne a zamrzne mi to presne jak pises . Zkusim to s IR SHELL, podle maxconsole. A zkousel si nastavit ty regiony atd v devhooku a pak pustit jako video? Tohle se npousti jako normal hra, ale jako video+ tam musis mit nastaveny ty regiony.....
Otázka
rybak.d
Mam iso Silent hill experience a nevim jak ho mam na mem Psp s fw. 3.03OE-C spustit. Jde to vubec , nebo musim udelat downgrade na 1.50 a potom jit pres nejakej loader?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts