Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pomoc nemuzu rozjet ISO hry

Otázka

Odesláno

cau hele mam problem rozjet nejaky iso hry ,mam FW 3.40 OE-A , a nejaky hry mi dou a nejaky ne normalne se spusti a v uvodni obrazovce se me to pta jesli to ma automaticky delat save a kdyz dam ano i ne tak se mi ot zasekne na ty uvodni obrazovce .. bohuzel sem tam predtim dal iso hru s koncovkou .cso tak newim jestli je to tim plz pomozte

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
taky mi pár her nešlo, kravil se mi USB kabel a ty hry se tam nakopírovali špatně, ale 100Kč to spavilo...

to jako myslíš, že když použiju jinej kabel, že to bude fungovat?

jestli se bavíte o marvel nemesis tak ten mi šel na 3.03oe-c i 3.30oe-a i 3.40 oe-a :?

JJJ bavíme se o měl, ale podle screenshotů se mi zdá, že to bude blbina, tak mi to ani moc nevedí

• 0
Odesláno

no newim jestli je to kabalem a myslim ten starej marvel ne ten nemesis ale divny ze predtim mi ten marvel sel a nfs taky a ted proste nic tak nevim a je vic her co mi tam nejdou a nevim jestli je to tim ze sem tam omylem dal hru s koncovkou .cso tak nevim jestli je to tim ale divny ze ut ech her co mi nejdou to funguje vzdycky do uvodni obrazovky ty hra a pak kdys se me to zepta jeslti to ma delat autosave tak kdys to odkliknu tak mi tam zustane jen ta uvodni obrazovka

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu