brians Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nevím vůbec to nechápu už jsem si stáhl ze dvou různých zdrojů demoverzi Left 4 Dead 2 díl ani jeden mi nefunguje. -Píše to něco:Engine Error No Permissions to run Left4Dead2 -Nebo ještě jednu mi to píše:Engine Error Steam is not running.You must start steam in oder to play this game. -PS : Steam tzv. ventil mám zapnutý nevím co to tady straší za přiblblé chyby.:dozey: recovery: Funguje to vůbec někomu? Je mi záhadou, že hromadě tedy každemu to funguje a mě ne.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Daj, pls odkaz že z kade si to stiahol a ja sa na to pozriem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Daj, pls odkaz že z kade si to stiahol a ja sa na to pozriem. O.K posílám to PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 vyšlo to demo již oficialně třeba tě nechce pustit jen pro to že demo l4d 2 tedka vyšlo jen pro předobjednatele :D oficialni realeas date dema je až v listopadu pro všechny ne :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nedela to cestina ? Co ja vim tak ta dela taky dost zmatku na steamu.Také to muže bejt tim ze to demo je do nejakeho dne pristupne a ten den uz vyprsel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nedela to cestina ? Co ja vim tak ta dela taky dost zmatku na steamu.Také to muže bejt tim ze to demo je do nejakeho dne pristupne a ten den uz vyprsel. Jak se to dá obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 mno tak tak si rovnou stahni celou hru jestli uz je a crackni ji pojede bez steamu... taky vyskousej vypnout tu cestinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 mno tak tak si rovnou stahni celou hru jestli uz je a crackni ji pojede bez steamu... taky vyskousej vypnout tu cestinu. No češtinu mám neustále vypnutou a mám to nastaveno na angličtinu. Jinak plná verze ještě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.