Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ukradený steam nový způsob POMOC !!!

CHheVvy

Otázka

Na můj steeam přišla zpráva od Free Games a ještě od jedný hráčky abych se zapojil do soutěže o hry na steamu byl tam link na oficiální stránky, jdu od PC a za hoďku přicházím a příjde mi na icq zpráva že mi byl odcizen steam a přítel který mě upozornil Striker|GIGI|_CZ ‎(14:49):

Ahoj,

Striker|GIGI|_CZ ‎(14:50):

prave sem byl svedkem toho, jak ti nekdo ukradl ACC honem reaguj

nebo o nej prijdes.

nekdo mi poslal z tveho stemau nejakou zpravuz a pak si me smazal z pratel , mas ukradeny account.

Takhle to probíhalo, už to přišlo hodně lidem takže co stím POMOC:!:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

přišlo to od kámošky s kterou jsem kdysi hrál ligu a od nějakýho Free Games klikl jsem uplně stejný stránky, tam mě to automat přihlásilo protože jsem byl i na steamu ( mě se to tak přihlašuje) jdu od PC, za hoďku příjdu a vydím několik zpráv o tom že jako já uživatel posílám zprávy, které kradou

Odkaz ke komentáři

• 0

Neměl jsi na tu www stránku vůbec zadávat své přihlašovací údaje od steam (ventilu).

Já jsem nic podobného nedělal a jsem zatím spokojen.

I když mi v minulosti byl můj první steam účet také odcizen za to si mohu jenom sám jenom kvůli neznalosti a neopatrnosti, pak to dopadá takhle špatně.

Odkaz ke komentáři

• 0

No bezva ten první odstavec mě ze začátku hodně zajímal a nakonec mě to nějak nepomohlo, abych si zprovoznil svůj první steam účet.

Takže je to neřešitelné. Slyšel jsem, že existují nějake unbany nějaké programy nebo tak nějak ty jsou zase na co?

Ty mi ten za banovaný účet na zpět od banují nebo jak?

Rád bych ten svůj první za banovaný účet znovu používal, ale když je tam ban, tak mi to je úplně k ničemu, i když tam mám cs 1.6.:dozey:

Odkaz ke komentáři

• 0
No bezva ten první odstavec mě ze začátku hodně zajímal a nakonec mě to nějak nepomohlo, abych si zprovoznil svůj první steam účet.

Takže je to neřešitelné. Slyšel jsem, že existují nějake unbany nějaké programy nebo tak nějak ty jsou zase na co?

Ty mi ten za banovaný účet na zpět od banují nebo jak?

Rád bych ten svůj první za banovaný účet znovu používal, ale když je tam ban, tak mi to je úplně k ničemu, i když tam mám cs 1.6.:dozey:

ak si cheatoval je to tvoj bordel a ten nevod neni pisaní len pre teba a VAC unban nedostanes pretoze to banuje automat a na steam support ani keby chcely tak ti unban nedaju pretoze k tomu pristup nemaju

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu