white Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Zdravim, mám menší uspěchanej problém. Potřebuji vypálit film a rovnou s ním i tiulky. Aby když šel film tak i titule... Taky problém je v tom, že ty titule nejsou načasovaný správně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 vypalujes jaky format rovnou DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 .avi ........................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 bud je vlozit primo do videa , napr programem virtualdub a nebo konvertnout do dvd formatu . Vyborny program je convertxtodvd . Pokud ti titulky nesedi , muzes je zkusit precasovat nastrojem substitle tool. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Kdepak. Zkoušel jsem to convertxtodvd a nic... Přidám film, přijdají se i titulky. Ale volba posunutí nikde a když to chci uložit, tak při ukládání se mi titulky v náhledu ani neukážou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.