godlike Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 http://xbox360.ign.com/articles/104/1040853p1.html Vyfasoval nekdo po tomhle zatahu na piraty ban na live ? Doufam ze uz to tu neni, bohuzel sem o tom nikde tema nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 JJ taky sem si řikal proč na CFku o tom nic neni, je toho plny net. No asi to všichni přežili, včetně mého kámoše, ale na xbox360iso to prý schytalo spousta lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 a ten ban už proběhl či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nehrozi BAN , kdyz nemam v konzoli CD ? :) Jen se ptam,protoze kabel radeji vytahuju a hraju offline.Jen si obcas stahnu nejake to demo popripade arcadu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 proč jsou jen blbové posraní právě jsem se připojil :D neřeším....když to má přijít stejně s tím nic neuděláte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Za co se dostávají bany nepochopil jsem to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 proč jsou jen blbové posraní právě jsem se připojil :D neřeším....když to má přijít stejně s tím nic neuděláte Taky sem se právě připojil.. ale celej den mi to nešlo.. ufff :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 hmh tak xbox360 iso - forum jako kazdy jiny , dostat se tam je easy a navic tam pisou anglicky takze kdyby tam slo par lidi z microsoftu tak si podle postu naprosto krasne zjistej kdo ma flash ze jo kdyz to tam pisou anglicky , takze to pak meli celkem lehky , ale kdo vi mozna ze na dalsi zeme to teprve prijde , ale libi se mi jak se posledni doobu hafo lidi bojej banu na live , ja dokud mel xko tak me vic strasil rrod =D ( a taky sem mel pak proc ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Za co se dostávají bany nepochopil jsem to ?nejspis za hrani originalek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 proč jsou jen blbové posraní právě jsem se připojil :D neřeším....když to má přijít stejně s tím nic neuděláte smarja "jen blbove jsou posrany"??? wtf? to neni uz ani smesny... a proc bysme s tim nic neudelali? existuji urcity zasady, ktery znaji i vsichni blbove, kterejme minimalizujes riziko banu. A na ty prisli chytrejsi lidi, nez ty. Tak budme tolerantni i k tem opatrnejm, i k tem "chytrejm", kteri to neresej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.