prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 mam dotaz mam FW 2.5 a chci ji perdrat na 1.5 nebo na 3.03 a nikde jsem nenasel jak se to prehrava teda myslim tahle varze na ostatni verze jsem to nasel. tak jsem se chtel zeptat jesli je v tom nejakej rozdil nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 koukni sem :arrow: http://console-forum.cz/showthread.php?t=1335 a pak sem :arrow: http://console-forum.cz/showthread.php?t=6666 pokud ti to stále nebude jasné, tak napiš ;) - hlavně si zjisti jakou máš desku - a zřejmě chceš dělat downgrade a pak update na custom firmware (označen OE, jdou na nich hry z netu) :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 no jo ale ja mam jinou krabici a na ni nejni jaka je to deska nebo jsem to nenasel. mam psp dovezeny z Ameriky a byl tam FW 2,50 ja nejakej jinej zpuso jak to poznam ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 desku poznáš podle nápisu když otevřeš UMD...ale to je všechno v návodu pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 jo diky IC1003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 pokud tam máš IC1003, tak to je deska TA-082 takže doporučuju up na 2.71 (oficiální) a downgrade podle tohohle http://console-forum.cz/showthread.php?t=3135 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 no jo kdyz je oficialni tak tam asi nepujdo stazene hry ne ? iso .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 nejdřív musíš na 2.71 (oficiální), pak downgrade na 1.5 a pak na custom firmware :arrow: a tam už pudou i nelegální :cheesygrin: nebo můžeš dowgrade i z 2.5, ale potřebuješ na to originál GTA:LCS (s patchem 2.0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 no tak originalku nemam. jo moc vam dekuji ale kdybych neco nevelel tak jeste napisu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 jo a tady najdeš tu oficiální 2.71 http://dl.qj.net/Firmware-2.71-PSP/pg/12/fid/8046/catid/163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 13, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 Updatuj na 2.71 , v PSP/GAME/ si vytvor slozku UPDATE do ni nakopiruj 2.71 eboot.pbp , melo by to vypadat asi takto : PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP Spust to v game , memory stick a nejak se tim proklikej , psp musis mit pripojeny na adapter a baterku aspon na 75% . Az budes mit 2.71 tak pouzij genetik downgrader od dark alexe , ale hlavne POZOR NA VERZI ZAKLADNI DESKY !!!! Pokud mas v PRAVEM hornim rohu napsane IC1003 pak mas desku TA-082 a musis pouzit tento downgrader : http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=31 Pokud tam nic nemas potom pouzij tento : http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=20 Sorry adminum ze sem davam odkaz na jine forum , ale zdaji se mi tyto tutorialy vice prehledne nez tady na foru , ty preplacane obrazkami :-) No a potom az budes uspesne na 1.5 muzes jit na jakykoliv custom firmware , a zvesele hrat iso hry :-) Osobne z vlastni skusenusti doporucuju 3.03 OE-C pokud chces bez problemu upravovat ikony atd. Pokud ne tak je vy borny a momentalne ho mam i ja 3.30 OE-A :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 Pokud nemáte!! - Rozbalte HEND a obsah složky MS_ROOT nakopírujte přímo na kartu PSP. Zapněte PSP, najeďtě do složky HEND ve fotkách. Pak by měla naskočit modrá a poté zelená obrazovka. Pokud naskočila červená může pomoct kompletní vypnutí PSP a vyndání UMD. Pokud se PSP samo restartovalo je to dobře a můžete pokračovat. ale kdyz otevru MS_ROOT a nakpoiruju to primo na kartu tak obsahuje i slozku PSP a tu uz tam mam ta by se prehrala mam to udelat ? a porc mam najizdet do fotek kdyz jsem tam nic nekopiroval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 jo máš ji přemazat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 a porc mam najizdet do fotek kdyz jsem tam nic nekopiroval ? tam se nakopíruje ten HEND ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 ale dyt jsem nahraval do ni ty zbyvajici 2 slozky to by se vymazali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 - postupuj přesně podle návodu a bude to v pořádku - a nic se nesmaže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 jo ale me tam naskoci jen modra a pak se vypne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 najeď do system settings - system information co ti to tam teď píše (jakej firmware)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 no version 2,50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 radši to vyřešte po ICQ ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 jjjjjjjjjjj diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 tak to se nediv, když si tam ještě nedal tu 2.71 :roll: jj, vyřešte to po ICQ - tohle by bylo na dlouho :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prucdo Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 264-694-811 icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
prucdo
mam dotaz mam FW 2.5 a chci ji perdrat na 1.5 nebo na 3.03 a nikde jsem nenasel jak se to prehrava teda myslim tahle varze na ostatni verze jsem to nasel. tak jsem se chtel zeptat jesli je v tom nejakej rozdil nebo ne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts