Fejtas Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Můžete mi poradi,jak mám propojit Xbox s notebookem abych mohl hrát na obrazovce notebooku?Notebook má Hdmi vstup,jestli to vůbec jde.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Můžete mi poradi,jak mám propojit Xbox s notebookem abych mohl hrát na obrazovce notebooku?Notebook má Hdmi vstup,jestli to vůbec jde.Díky. Notebook ma HDMI vystup :cheesygrin: Takze na notebook zabudni...monitor, alebo TV to isti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 tvůj notebook má HDMI výstup, ne vstup jedině použít např. střihovou kartu (ale ta se jen kvůli tomu kupovat nevyplatí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 stačilo by ti toto http://en.sectron.com/products/cctv/16/1619 normálně připojíš do usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mick4 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Hi there. I am Mick. I'm so glad that I've found this forum. I hope to meet more friends in here and I'm looking forward to knowing more information that I don't know before.. Hope to have a great time here. Nice to meet you all. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Hi Mick, nice to meet you, but you are offtopic in this thread.. BTW: console-forum.net is Czech forum, so I think you wont understand a word here. :D Emer: nn tímhle to nepřipojíš, je to pouze pro nahrávání z vieokamery. Fejtas Xbox k notebooku prostě nepřipojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Muthor: mluvíš a nevíš podívej se na tohle je to hodně podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Warp Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Hi Mick, nice to meet you, but you are offtopic in this thread.. BTW: console-forum.net is Czech forum, so I think you wont understand a word here. :D. Se spambotem se nemluvi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jerryt Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Zkoušel někdo propojit xbox360 s notebokem pomoci konek toru hdmi M/M ? http://www.czc.cz/premiumcord-hdmi-a-hdmi-a-v-1-4-m-m-2m/75477/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Zkoušel někdo propojit xbox360 s notebokem pomoci konektoru hdmi M/M ? http://www.czc.cz/premiumcord-hdmi-a-hdmi-a-v-1-4-m-m-2m/75477/produkt Ale ked na notebooku je iba vystup, tak mozes mat aj xy hdmi kabel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 viktor1468625269 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Je takovy problem si koupit nejaky LCD monitor napr z bazaru za par svestek nez resit ptakoviny jak pripojit xbox k ntb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Na HDMI zapomen to je z 99% jen na výstup. To co tady radil nějakej šmudla přes USB, to je taky hovadina budeš mít obraz prd pixelů na skoro nic (pokud by to vůbec šlo) Kup monitor starší za pár kaček a máš vystaráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fejtas
Můžete mi poradi,jak mám propojit Xbox s notebookem abych mohl hrát na obrazovce notebooku?Notebook má Hdmi vstup,jestli to vůbec jde.Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.