marekgips Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 chcem sa spytat naco je mi ten credits dobry lebo neviem co stoho mam ze mi nabieha. Citovat
0 Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 tohle je bez komentáře....přečti si pravidla fora,nebo informace o foru......tohle by mohli modi brat jako spam :dozey: teda pokud myslíš ty na fóru....o to je to horší,že je to v sekci XBox :lol: Citovat
0 PodFuck3r Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 souhlas,ale-pokud o ně nemáš zájem tak jestli tě můžu poprosit že by si je mě poslal?.... ale pouze pokud o ně nemáš zájem,jsem v mínusu,asi nejvíc z celýho fora :D Citovat
0 Smaky Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 A čí je to problém???Náš určitě ne,tak nevim proč furt žebráš o credits,zavinil jsis to sám! Jestli takhle budeš furt spamovat,tak fakt budeš mít nejmíň,je tu někdo,kdo má ještě míň než ty. Fakt sorry za offtopic :roll: Citovat
Otázka
marekgips
chcem sa spytat naco je mi ten credits dobry lebo neviem co stoho mam ze mi nabieha.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.