marekgips Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 chcem sa spytat naco je mi ten credits dobry lebo neviem co stoho mam ze mi nabieha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 tohle je bez komentáře....přečti si pravidla fora,nebo informace o foru......tohle by mohli modi brat jako spam :dozey: teda pokud myslíš ty na fóru....o to je to horší,že je to v sekci XBox :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 souhlas,ale-pokud o ně nemáš zájem tak jestli tě můžu poprosit že by si je mě poslal?.... ale pouze pokud o ně nemáš zájem,jsem v mínusu,asi nejvíc z celýho fora :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 A čí je to problém???Náš určitě ne,tak nevim proč furt žebráš o credits,zavinil jsis to sám! Jestli takhle budeš furt spamovat,tak fakt budeš mít nejmíň,je tu někdo,kdo má ještě míň než ty. Fakt sorry za offtopic :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgips
chcem sa spytat naco je mi ten credits dobry lebo neviem co stoho mam ze mi nabieha.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.