Sairus Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Čuste lidi mám takovej dotaz jestli má někdo zkušenost s touhle sestavou :http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=QK101MGW01QW601R8Y01QGZ01N9P01 Pokud ano napište jaké (jedná se mi hlavně o kompatibilitu jednotlivých komponentů) ptž jeden kamarád mi řekl že ta grafika má atypickou frekvenci. Mněl tím namysli že s tím můžou být problémy s kompatibilitou proto se vás ptám jestli někdo má zkušenosti díkec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 myslim ze ta sestava je v pohode... akorat disk bych zamenil seageta za nejakej WD,samsung a je to krasna sestava :) ta grafika bude mit atypickou frekvenci protoze to bude OC edice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ten disk prave si davam segate ptz je levnej a kamos ma s nim dobre zkusenosti (ma je jako firemni uloziste atd) takze disk nechavam takze rikas ze je to good ? a pujde to dez potizi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Seaget je výborná značka :) Můžu jedině doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 díky za podporu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 myslim ze ta sestava je v pohode...akorat disk bych zamenil seageta za nejakej WD,samsung a je to krasna sestava :) ta grafika bude mit atypickou frekvenci protoze to bude OC edice ;) jinak co je to OC ? jako že je přetaktovaná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jinak co je to OC ? jako že je přetaktovaná ? jojo je přetaktovaná od výrobce :) a Seagate sou dobrý disky měl sem ve starym PC a ještě pořád lítá už asi 9 let ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Sestava je Ok, ale disk bych měnil za Westerna :) mám je na obouch PC které mám a valijou v pohodě, už léta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 njn o disk se mi nejedena mam vybrany mne slo o kompatibilitu te garfiky se zakladnou a procakem diky za rady spadl mi šutr ze srdce dik je to tu fak boží fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Sestava je dobrá ale vzal bych spíše atinu 5770 za skoro stejnou cenu a má větší takty i paměť,disk bych vzal westerna či samsunga(seagate hrůzzza!),jinak ccca. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 ta karta se mi nelíbí ptž má malou datovou zběrnici sice mají 1 GB ale vysokou frekvenci ale malou 128 bit datovou sbernici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.