Speca Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Cus lidi kdykoliv dam PSP na nabijecku tak piska nevite cim by to mohlo bejt? Jako to piskani je slaby ale stejne me to stve.:?Dik za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 skus ho dat do jine elektriky delalo mi to u mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 je to nabijeckou... me to dela nabijecka na mobil a je jedno v jake je to zasuvce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jj me to delalo u MP4 a nijak to nevyresis... piska to kvuli tomu ze to ma vic el. proudu nez to potrebuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jo mě to taky dělá,dej si jas displaye na 3 tam mě to nepíská ( a nebo píská míň) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pol255 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jo mě to taky dělá,dej si jas displaye na 3 tam mě to nepíská ( a nebo píská míň) jojo parkrat mi taky piska a jak menim jas tak to ani nepiskne:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 nj to je jasny... kdyz zvysite jas tak to potrebuje vic proudu a uz to odebira to mnozstvi co to chce presne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speca Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 JJ ale me piska ikdyz je vypnuty:-D A nabijecky mam dve a piska to u obou...:-D Alespon sem rad ze nejsem sam:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 PŘEPĚTÍ může to být způsebeno nekolika důvody 1) nabíječka 2) přepětí v zásuvce 3) rozbočovač (pokud psp nedavaš rovnou do zasubky a davaš do rozbočovače kde máš ještě jiný el. přístroje tak je skus vitáhnuot) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 me zas piska notebook kdyz ho vyndam z nabijecky :D A to piskani u PSP muzes regulovat podsicenim displaye :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 ja to mám zatim v poho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G.I.S.M. Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 heled a piska ti to i kdyz nabijis pres usb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speca Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Nemam nabijeci kabel v USB:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spetsnaz Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Vždyt PSP Slim se dá nabíjet pomocí USB kabelu z PC , teda mě to aspon šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetti89 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 me zas piska klavesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Mne z nekterejch z vas piska taky. lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Speca
Cus lidi kdykoliv dam PSP na nabijecku tak piska nevite cim by to mohlo bejt? Jako to piskani je slaby ale stejne me to stve.:?Dik za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts