Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém JDownloader nechce stahovat jak by měl.

brians

Otázka

Potřebuji pomoc nebo nějaké rady.

1.)Problém. Chci přes program JDownloader stahovat nějaké soubory hlavně ze serveru megaupload.com, tak tam vložím všechny odkazy ke stažení určitého souboru např. jich je 20.part stáhne mi to jenom z dvaceti 4 a zasekne se stahování a nelze to vůbec obnovit a hlásí mi to problém:

HOSTER PROBLEM? Čekám např. 10 minut a pořád to odpočítává.

A i přesto až to odpočítalo, tak se soubory nechtějí stahovat.

2.)Problém. Mám hodně nízkou rychlost stahování sotva se pohybuje přes 50 kb/s je to hodně podobná a kolísavá rychlost jako utorrent.

Tak mi prosím pomozte máte také někdo podobné problémy za užitečné rady bude THX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

se nediv ze se ti to nestahuje rychle kdyz to ma nastavene na nulu. Stahovani si dej alespon na 1mb/s a pripojeni tech 20

Klikni pak pravym tlacitjem na nejaky part a koukni se jestli tam nemas zakazane, dystak dej povolit, pak vyzkousej znovu se pripojit

Odkaz ke komentáři

• 0
se nediv ze se ti to nestahuje rychle kdyz to ma nastavene na nulu. Stahovani si dej alespon na 1mb/s a pripojeni tech 20

Klikni pak pravym tlacitjem na nejaky part a koukni se jestli tam nemas zakazane, dystak dej povolit, pak vyzkousej znovu se pripojit

Dobře nastavil jsem to na hodnoty 20 připojení a stahování.

A rychlost, když tam zadám přes 1 MB i tak mi to nepomuže rychlost je dost kolísavá.

Takže ponechal jsem to na hodnotě 0 znamená neomezené?

Rychlost mě kolísá 1 a více vteřin mě to ukáže rychlost na 270 kb/s, a pak to hodně rychle spadne na 32 kb/s, a pak zase to jde na horu a takhe to jde pořád do kolečka.

Nemá rychlost se držet určité hranice a ne takhle radikálně kolísat?

Měla by se držet nějak přirozeně přes 400 kb/s ale tak to v mém případě není.:cry:

Odkaz ke komentáři

• 0

a dela to u kazdeho souboru? Je jasne ze nejake data to stahuje jinak. Vyzkousej neco stahnout z rapidu, me to jede tak ze se mi nekolik min. nacita IP a pak se to stahuje kolem 200kb/s. Z MU mi to ale frci klidne 1200Kb/s a IP se skoro nenacita. Jak kdy a jaky soubor.

Odkaz ke komentáři

• 0
a dela to u kazdeho souboru? Je jasne ze nejake data to stahuje jinak. Vyzkousej neco stahnout z rapidu, me to jede tak ze se mi nekolik min. nacita IP a pak se to stahuje kolem 200kb/s. Z MU mi to ale frci klidne 1200Kb/s a IP se skoro nenacita. Jak kdy a jaky soubor.

Takže u serveru megaupload mi kolísá rychlost u každého souboru a to už jsem vyskoušel i jiné, ale pořád totéž.

Když něco stahuji třeba přes prohlížeč firefox nebo internet explorer tak rychlost mám i přes 600 kb/s na horu vůbec nekolísá jede úplně v pohodě.

Podobnou situaci mám u rapidshare takže na premiový účet mohu rovnou zapomenout, když to jede takhle úboze.

Odkaz ke komentáři

• 0
kdyz jsme u toho, nevis jak se nastavi aby se po stahovani vypnul pocitac?

No koukal jsem do nastavení a někde to tam také nemohu najít.:bash:

Tak mě jedině napadá co vyskoušet nějako vypínací ulitku co ti dokáže vypnout pc.

Mužeš rovnou vyskoušet tuhle:

http://ladislav.skokan.sweb.cz/

Tu používám nejvíce.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
No koukal jsem do nastavení a někde to tam také nemohu najít.:bash:

Tak mě jedině napadá co vyskoušet nějako vypínací ulitku co ti dokáže vypnout pc.

Mužeš rovnou vyskoušet tuhle:

http://ladislav.skokan.sweb.cz/

Tu používám nejvíce.:cheesygrin:

dyt tam je neco o ptacich:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu