1.)Problém. Chci přes program JDownloader stahovat nějaké soubory hlavně ze serveru megaupload.com, tak tam vložím všechny odkazy ke stažení určitého souboru např. jich je 20.part stáhne mi to jenom z dvaceti 4 a zasekne se stahování a nelze to vůbec obnovit a hlásí mi to problém:
HOSTER PROBLEM? Čekám např. 10 minut a pořád to odpočítává.
A i přesto až to odpočítalo, tak se soubory nechtějí stahovat.
2.)Problém. Mám hodně nízkou rychlost stahování sotva se pohybuje přes 50 kb/s je to hodně podobná a kolísavá rychlost jako utorrent.
Tak mi prosím pomozte máte také někdo podobné problémy za užitečné rady bude THX.
Otázka
brians
Potřebuji pomoc nebo nějaké rady.
1.)Problém. Chci přes program JDownloader stahovat nějaké soubory hlavně ze serveru megaupload.com, tak tam vložím všechny odkazy ke stažení určitého souboru např. jich je 20.part stáhne mi to jenom z dvaceti 4 a zasekne se stahování a nelze to vůbec obnovit a hlásí mi to problém:
HOSTER PROBLEM? Čekám např. 10 minut a pořád to odpočítává.
A i přesto až to odpočítalo, tak se soubory nechtějí stahovat.
2.)Problém. Mám hodně nízkou rychlost stahování sotva se pohybuje přes 50 kb/s je to hodně podobná a kolísavá rychlost jako utorrent.
Tak mi prosím pomozte máte také někdo podobné problémy za užitečné rady bude THX.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.