Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

to jo mohlo byt SA i kldine vetsi....ale tesim se na GTA 4 cetli jte uz o tom? Me docela hodne zujalo to ze kdyz chcete ukrsat auto tak ted uz to nebude tak jednoduchy ale musite nejdriv rozbit loktem okynko u toho auta pak si otevrit zevnitr a nastartovat motor musite spojenim dratu :) a taky ta grafika je opravdu dobra :) asi si koupim xbox 360 :)

Odesláno
A hlavgně ta pěkná grafika... Jenom škoda že na PC to vyjde o půl roku pozdějš... :( A někde jsem čet že tam prej nebudou letadla a že to bude jedno hodně velký město... Jestli je to pravda tak ať je aspoň minimálně 5x větší než SA a hlavně tam chci venkov...

Ma to bejt MENSI jak SA ;)

btw v SA byla poust na kopyto, i tak bylo super :arrow:

Odesláno

amuse: Přesně tak tohle se mi na PC taky líbí... A na PC mam i Gamepad, tak když jedu autem nebo letim letadlem, helikoptérou tak si vemu Gamepad a hraju na gamepadu, ale pěšky jedině s klávesnicí a myší... :)

EDIT:

Morror: To mě právě taky baví jezdit si jen tak a kochat se tím skvělým grafickým prostředím...

Odesláno

nj ale tak GTA 3 bylo taky jenom mesto...pak prislo vice city to uz bylo takove rozsirenejsi mesto a pak prislo SA a to uz bylo vsak vite :) ja myslim ze to bude tzase takhle :) ted prisla zas enova era GTA...zase bude par dilu ktery budou podobny jako GTA 4 akorat jiny prostredi a predpokladam cim dal tim vetsi a za par let zas vyjde GTA 5 ktery bude zase uplne predelany :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu