Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Další GTA na PSP nebude!

tmatura

Recommended Posts

to jo mohlo byt SA i kldine vetsi....ale tesim se na GTA 4 cetli jte uz o tom? Me docela hodne zujalo to ze kdyz chcete ukrsat auto tak ted uz to nebude tak jednoduchy ale musite nejdriv rozbit loktem okynko u toho auta pak si otevrit zevnitr a nastartovat motor musite spojenim dratu :) a taky ta grafika je opravdu dobra :) asi si koupim xbox 360 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A hlavgně ta pěkná grafika... Jenom škoda že na PC to vyjde o půl roku pozdějš... :( A někde jsem čet že tam prej nebudou letadla a že to bude jedno hodně velký město... Jestli je to pravda tak ať je aspoň minimálně 5x větší než SA a hlavně tam chci venkov...

Odkaz ke komentáři

A hlavgně ta pěkná grafika... Jenom škoda že na PC to vyjde o půl roku pozdějš... :( A někde jsem čet že tam prej nebudou letadla a že to bude jedno hodně velký město... Jestli je to pravda tak ať je aspoň minimálně 5x větší než SA a hlavně tam chci venkov...

Ma to bejt MENSI jak SA ;)

btw v SA byla poust na kopyto, i tak bylo super :arrow:

Odkaz ke komentáři

bejt po mim tak to na PC vůbec nevyde :-D hrát hry na PC je votrava

Tak to vubec, mě naopak nebaví moc hrát na Xboxu a na PS2 (nebo PS3)... A prej to GTA4 má bejt o trochu menší než GTA SA :( a už je to hotový z 66%... :)

EDIT: Ta poušť mi přišla nejlepší, bavilo mě tam dělat triky na motorce... :)

Odkaz ke komentáři

amuse: Přesně tak tohle se mi na PC taky líbí... A na PC mam i Gamepad, tak když jedu autem nebo letim letadlem, helikoptérou tak si vemu Gamepad a hraju na gamepadu, ale pěšky jedině s klávesnicí a myší... :)

EDIT:

Morror: To mě právě taky baví jezdit si jen tak a kochat se tím skvělým grafickým prostředím...

Odkaz ke komentáři

nj ale tak GTA 3 bylo taky jenom mesto...pak prislo vice city to uz bylo takove rozsirenejsi mesto a pak prislo SA a to uz bylo vsak vite :) ja myslim ze to bude tzase takhle :) ted prisla zas enova era GTA...zase bude par dilu ktery budou podobny jako GTA 4 akorat jiny prostredi a predpokladam cim dal tim vetsi a za par let zas vyjde GTA 5 ktery bude zase uplne predelany :)

Odkaz ke komentáři

Me to teda vubec nevadi mam oba dily na oba dily jsem se tesil a hral jsem z kazde nekolik misi a proste me to nebavi......ale kdyz jsem mel SA na PS2 tak to jsem skoro dohral (pak jsem PS2 prodal). Takze mi to je uplne jedno, horsi by bylo kdyby zrusili Silent Hill

Odkaz ke komentáři

Mafie mě teda vubec nebrala... (tam jsem si zahrál asi 2 mise a hned jsem to vypnul odinstaloval a někomu daroval CD)
Pre ma to bol jeden z najelpsich hernych zazitkov v mojom zivote...

k GTASAS: nebojte sa... aj tak to vyjde... ked sa GTA4 nevyda na PC tak nebudu take velke zisky... tak urobia SAS...

Odkaz ke komentáři

No že GTA4 vyjde na PC je pravděpodobnost tak 75% a že vyjde GTA SA na PSP takovejch 40%...
"When asked about a San Andreas Stories for the PSP, he replies saying that they don't have any plans for that at the moment, suggesting that they likely haven't started at all on another GTA PSP title."
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu