Wind Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 zdravim mám takovej problém,vcera jsem narazil na obrazek co mel asi prez 100mpx tak sem si rekl ze se kouknu jak by vypadal jako pozadi na plose no a kdyz sem dal nastavit muj Acer se seknul tak jsem ho musel vypnut násilim a ted kdyz ho zapnu tak tam je jen cerna obrazovka bez ikon bez niceho a dolni lista ktera nefunguje takze mam sanci se sem dostat jen prez nouzový system. a chtel bych se zeptat jestli neni nejaka moznostjak si zmenit pozadi prez nouzový system treba prez nejakej program nebo co...dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 NevÍm ale asi jedÍnÁ moŽnost bude pŘeinstalovat windows... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 to mi ani nerikej,taky jsem na to myslel ale kvuli debilnimu obrazku to delat nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Ono ti asi nic jinýho nezbyde Jedině si zkus pročíst tohle http://usenet.jyxo.cz/microsoft.public.cs.desktop/0512/spyware-zablokovana-zmena-pozadi-plochy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 no tak sem to vyresil o5 po svem,pomoci tune up...jeste ze jsem to vcera nainstaloval... Lock děkuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.