Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dotaz na E-shop a Trestný činny.

Mrkej_Na_Drat

Recommended Posts

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ale si přečti jejich podmínky prodeje a je tam dole i bod o tom 3D Bankovnictví.A mají to vyřídit do 3 dnů celkem.

Twle .. pokud si to poslal v pondělí ( v pondělí jim to dejme tomu přišlo ) tak zabalili a poslali v úterý, možná dneska ( měli by tě hlavně teda informovat ) A poté se dobírka jako balík posílá i 5 dní .. Do 3 dnů celkem - jakoby vyřízení, zabalení a odeslání - na to mají 3 dny, poté odeslání ještě 5 dní ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Twle .. pokud si to poslal v pondělí ( v pondělí jim to dejme tomu přišlo ) tak zabalili a poslali v úterý, možná dneska ( měli by tě hlavně teda informovat ) A poté se dobírka jako balík posílá i 5 dní .. Do 3 dnů celkem - jakoby vyřízení, zabalení a odeslání - na to mají 3 dny, poté odeslání ještě 5 dní ..

Si přečti ty jejich podmínky dodávají to svým vozem a né poštou!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem si že jim zavolám,ale řekne mi to jen že má ten mobil vyplej,tak to je trochu podezřelí nejsem jak malej jen mě momentálně chybý deset tisíc,já ty prachy nese*u jak vy :)

tady se trosku pletes :D Jedna vec je penize sam vydelavat a vec druha sockovat u rodicu :) Ten kdo ma v podpisu elektroniku za 100 tisic, kde na to asi vzal v 15? :D

To ze mu nefunguje mobil? Dosla baterka? PRoblem s mobilem? Moznosti jsou tisice..

Odkaz ke komentáři

Urcite bych neplatil neco online za 10k u neovereneho shopu... tj. tvoje chyba no1.

Jinak - v tve situaci bych pockal do konce tydne a pak to zacal resit.. Jestlize se ani neozvali, je to dosti divne.

A prijde mi to, ze je to nejaka cela sit podvodniku.. Fakt nechapu naivitu lidi, ze dokazdou zahodit 10k!!!

Tady je na ne ICQ, nevim zda se "dovolas".. 584448588

A tady je jejich dalsi "profi" web http://www.vyhrajdum.eu/ ... at si na to udela kazdy nazor sam

EDIT:

Jeste WhoIs info - tedy osoba, na kterou je domena registrovana (samozrejme muze byt falesne a jelikoz je to regle u zahranicni firmy, tak realna identita prakticky neni dohledatelna).

1. vec podezrelosti - ten eshop nejede ani rok...

whois.PNG

Odkaz ke komentáři

Tak prihodim jeste perlicku. Domena je regla na nekoho z Prelouce, ale obchod pry sidli v HK http://www.firmy.cz/detail/2414266-chinh-nguyen-van-e-shop-hradec-kralove.html

Zajimave take je, ze dle obchodniho rejstriku, vubec nema zivnostnak, takze vlastne ten eshop provozuje na cerno http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/index?sysinf.@typ=or&sysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=subjekt&hledani.format.typHledani=x*&hledani.podminka.subjekt=chinh+nguyen

Odkaz ke komentáři

Tak prihodim jeste perlicku. Domena je regla na nekoho z Prelouce, ale obchod pry sidli v HK http://www.firmy.cz/detail/2414266-chinh-nguyen-van-e-shop-hradec-kralove.html

Zajimave take je, ze dle obchodniho rejstriku, vubec nema zivnostnak, takze vlastne ten eshop provozuje na cerno http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/index?sysinf.@typ=or&sysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=subjekt&hledani.format.typHledani=x*&hledani.podminka.subjekt=chinh+nguyen

Jak si přišel na to že je registrovaná na někoho z Přelouce?

Odkaz ke komentáři

Vůbec nechápu, co tady tak vykřikuješ. Já čekal na balík za 7500Kč 2 týdny. Sice to bylo na aukru, ale svině jsou prostě všude a ještě se mi to posralo a hádám se sním. Nechal bych tomu ještě čas. Moc rychle to řešíš. Sice "čím dřív, tím líp" ale tak nevím.

Odkaz ke komentáři

Vůbec nechápu, co tady tak vykřikuješ. Já čekal na balík za 7500Kč 2 týdny. Sice to bylo na aukru, ale svině jsou prostě všude a ještě se mi to posralo a hádám se sním. Nechal bych tomu ještě čas. Moc rychle to řešíš. Sice "čím dřív, tím líp" ale tak nevím.

Jsem debil no,na aukru jsem to taky nechtěl kupovat,ale nenapadlo mě že na e-shope kde mají tolik věcí to bude tak falešný.

Odkaz ke komentáři

Jsem debil no,na aukru jsem to taky nechtěl kupovat,ale nenapadlo mě že na e-shope kde mají tolik věcí to bude tak falešný.

řekl sem ti si debil? Né nejsi. Jestli ti neposlali něco, že jim to došlo, tak už bych šel na cajty. :? Protože aji bazar od sousedu by ti to napsal.

Odkaz ke komentáři

Co říkáte na todle???

Vyžadujeme pouze platbu předem. Jsme jeden s prvních eshopů v České republice s tzv.3D bankovnictvím. Základem zajištění bezpečnosti elektronických plateb je systém 3D . Jeho principem je ponechání odpovědnosti za ověření identity klienta i obchodníka na bance.

Banka zajistí bezpečný zakódovaný přenos dat a obchodníkovi pouze sdělí výsledek autorizace a dává tím pokyn k vyřízení objednávky. Pokud tedy nepřevezmete zboží do 10 dnů platba bude automaticky bankou vrácena na účet zákazníka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu