Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Mrkej_Na_Drat: Pokud nejsi hloupý a peníze jsi opravdu poslal přes 3D systém, tak se nemáš čeho obávat. Po vypršení lhůty zajdi do banky a řekni, že druhá strana nedodržela obchodní podmínky -> peníze chceš zpět a opravdu je také dostaneš.

Já jsem nedávno přes tento 3d systém, který je rychlý (narozdíl od tvrzení, které tady padlo), objednal koženou sedací soupravu z Itálie na zakázku a vše bez problémů.

V případě, že by jsi měl neklidné spaní, tak si do banky, z které jsi to odesílal, zajdi a oni ti vše vysvětlí :)

Přeji ti, ať obchod dobře dopadne :)

Díky ti někoho jsem potřeboval kdo má zkušenosti s 3D bankovnictvím,teď už aspoň vím že to existuje,ale myslím si že jen lhaly a ten účet to vůbec nemá,ale zítra pujdu do banky se zeptat jestli se to tak poslalo snad by to mohli vědět.

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
PS: Pište jen rady všem zatím děkuji až na tebe číňane!!!

zdarec, hele, nechtěl jsem ti nadávat, došlo tady k nedopatření - zastyděl jsem se už předtím, ten můj příspěvek tam nebyl ani minutu, hned jsem ho editoval a poopravil, ale ty pak cituješ ještě ten můj původní-podívej se na časy. To nebylo mým záměrem. Jedu přes den operu mini a tam některé věci holt dýl trvají. Sorry.

Abych ti to vynahradil, tak jsem teďka prozkoumal ty obchodní podmínky a jsou trochu prapodivné. Nemluví se tam totiž o 3 dnech, ale:

"Objednávka je přijata do 24 hodin, potvrzení objednávky vám zašleme e-mailem, o odeslání budete taktéž informováni e-mailem. V případě nejasností Vás budeme samozřejmě kontaktovat."

"Dodací lhůta je do 48 hodin, není-li uvedeno jinak. Veškeré nabízené zboží je skladem."

Objednávku chápu, ve chvíli jejího přijetí pošlou mail a běží 24h lhůta, kdy ji můžeš zrušit (Teď nevím, jestli ses zmínil o potvrzujícím mailu) Ale POZOR! Marně v těch podmínkách hledám návaznost dodací lhůty na objednávku!! K čemu se pak vztahuje těch 48 hodin, když k objednávce stoprocentně a evidentně ne, protože:

"Vyžadujeme pouze platbu předem." :!::!::!:

Objednal jsi, zaplatil, ale peníze ještě nemají a než přijdou, tak ti nic zatím nepošlou.

Takže, i když jsem rozumu moc nepobral :cheesygrin: tak si myslím, že když si složíš dohromady dva ty jejich odstavce, je to prakticky jasně řečeno - 48h lhůta běží od chvíle, kdy jim na účet přijdou peníze. ("Vyžadujeme pouze platbu předem") A i když teda nemám páru o 3d bankovnictví, je to převod peněz jako každý jiný a ten se může protáhnout, jak už jsem psal. Od té chvíle pak mají 48h na doručení zboží. Nikde nejsou zmiňovány 3 dny, jak jsi psal.

Ale v žádném případě se té firmy nezastávám, jen jsem ti chtěl vysvětlit, že kdyby ti to přišlo až v pondělí, pořád by to bylo v souladu s jejich obchodními podmínkami. A dále že to, co psal Anonymous, je jiná věc - je docela možné, že jsi naletěl na nějakou fake sviňárnu. Ještě si ty jejich stránky pořádně projedu.

Každopádně, děti v africe umírají hlady, děti v rusku zimou, děti v německu na prasečí chřipku a my se tu snad nebudeme hádat. Ať ti to dobře dopadne! :psp:

--------------------

P.S. Docela mě zaujalo ještě tohle:

"Objednané zboží vám dovezeme vlastními dodávkovými v"

a to je vše. Pokud mě google chrome neklame, tak firma vlastní arzenál dodávkových "V", ve kterých zboží rozváží. O vozech tam nevidím ani zmínku, i když se asi o vozy jedná.

Odesláno
zdarec, hele, nechtěl jsem ti nadávat, došlo tady k nedopatření - zastyděl jsem se už předtím, ten můj příspěvek tam nebyl ani minutu, hned jsem ho editoval a poopravil, ale ty pak cituješ ještě ten můj původní-podívej se na časy. To nebylo mým záměrem. Jedu přes den operu mini a tam některé věci holt dýl trvají. Sorry.

Abych ti to vynahradil, tak jsem teďka prozkoumal ty obchodní podmínky a jsou trochu prapodivné. Nemluví se tam totiž o 3 dnech, ale:

"Objednávka je přijata do 24 hodin, potvrzení objednávky vám zašleme e-mailem, o odeslání budete taktéž informováni e-mailem. V případě nejasností Vás budeme samozřejmě kontaktovat."

"Dodací lhůta je do 48 hodin, není-li uvedeno jinak. Veškeré nabízené zboží je skladem."

Objednávku chápu, ve chvíli jejího přijetí pošlou mail a běží 24h lhůta, kdy ji můžeš zrušit (Teď nevím, jestli ses zmínil o potvrzujícím mailu) Ale POZOR! Marně v těch podmínkách hledám návaznost dodací lhůty na objednávku!! K čemu se pak vztahuje těch 48 hodin, když k objednávce stoprocentně a evidentně ne, protože:

"Vyžadujeme pouze platbu předem." :!::!::!:

Objednal jsi, zaplatil, ale peníze ještě nemají a než přijdou, tak ti nic zatím nepošlou.

Takže, i když jsem rozumu moc nepobral :cheesygrin: tak si myslím, že když si složíš dohromady dva ty jejich odstavce, je to prakticky jasně řečeno - 48h lhůta běží od chvíle, kdy jim na účet přijdou peníze. ("Vyžadujeme pouze platbu předem") A i když teda nemám páru o 3d bankovnictví, je to převod peněz jako každý jiný a ten se může protáhnout, jak už jsem psal. Od té chvíle pak mají 48h na doručení zboží. Nikde nejsou zmiňovány 3 dny, jak jsi psal.

Ale v žádném případě se té firmy nezastávám, jen jsem ti chtěl vysvětlit, že kdyby ti to přišlo až v pondělí, pořád by to bylo v souladu s jejich obchodními podmínkami. A dále že to, co psal Anonymous, je jiná věc - je docela možné, že jsi naletěl na nějakou fake sviňárnu. Ještě si ty jejich stránky pořádně projedu.

Každopádně, děti v africe umírají hlady, děti v rusku zimou, děti v německu na prasečí chřipku a my se tu snad nebudeme hádat. Ať ti to dobře dopadne! :psp:

--------------------

a to je vše. Pokud mě google chrome neklame, tak firma vlastní arzenál dodávkových "V", ve kterých zboží rozváží. O vozech tam nevidím ani zmínku, i když se asi o vozy jedná.

nevim proč mu podlejzáš,ale budiž:roll:

každopádně si vem do příště ponaučení,že když kupuješ něco tak drahýho,tak jedině ''z ruky do ruky'' v normalnim obchodě :dozey:

Odesláno

Jo jo díky,ale jak vidíš na e-mail neodpovídají a mobil jim nefunguje,nevidím to nadějně :(

Odesláno
Mrkej_Na_Drat: To je opravdu tak moc těžké zajít do banky, říct co se stalo a dostat peníze zpět? Banka totiž za peníze, v případě 3D banking, ručí (svým způsobem to tak je).

Byl jsem ve své Bance a tam jsem jen vyplnil formůlář že jsme peníze poslal špatně a oni tento formůlář poslaly do té jeho banky a pak se mi prej ozvou,až podle toho jak se na to podívá ta jeho Banka a projedná to sním,ale nezjistily mi nic o tom jeho účtě,možná ani 3D Bankovnictví nemá,myslíž že když pudu do té jeho Banky (mBanka),tak mi řeknou jestli ten jeho účet má 3D Bankovnictví?

Odesláno

byl jsem to obhlídnout a strávil tam asi hodinu ale nic jsem nenašel...... matka si tam taky něco obědnala naštěstí za směšnou částku hold.... máš radu do života nenakupovat u pochybných eshopů

Odesláno

šel by jsi do trestního oznámení? tebe to přece jen stálo víc peněz a už y to byl trestný čin

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu