Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Mrkej_Na_Drat: Pokud nejsi hloupý a peníze jsi opravdu poslal přes 3D systém, tak se nemáš čeho obávat. Po vypršení lhůty zajdi do banky a řekni, že druhá strana nedodržela obchodní podmínky -> peníze chceš zpět a opravdu je také dostaneš.Já jsem nedávno přes tento 3d systém, který je rychlý (narozdíl od tvrzení, které tady padlo), objednal koženou sedací soupravu z Itálie na zakázku a vše bez problémů. V případě, že by jsi měl neklidné spaní, tak si do banky, z které jsi to odesílal, zajdi a oni ti vše vysvětlí :) Přeji ti, ať obchod dobře dopadne :) Díky ti někoho jsem potřeboval kdo má zkušenosti s 3D bankovnictvím,teď už aspoň vím že to existuje,ale myslím si že jen lhaly a ten účet to vůbec nemá,ale zítra pujdu do banky se zeptat jestli se to tak poslalo snad by to mohli vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 a neni to von? ico:690 63 915http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/report?sysinf.vypis.CEK=436516&sysinf.vypis.rozsah=uplny&sysinf.@typ=transformace&sysinf.@strana=report&sysinf.vypis.typ=XHTML&sysinf.vypis.klic=a6c432b5e209ae8849256bf383090151&sysinf.spis.@oddil=A&sysinf.spis.@vlozka=12507&sysinf.spis.@soud=Krajsk%FDm%20soudem%20v%20Plzni&sysinf.platnost=04.11.2009 Toto se mi nějak nezobrazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Toto se mi nějak nezobrazí. ICQ už tady taky padlo, zase se stačí dívat... ten odkaz nefunguje a důvod tam máš jasně napsaný. Musíš si to najít sám, jinak se ti to nezobrazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 LOL, ICQ není IČO. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 PS: Pište jen rady všem zatím děkuji až na tebe číňane!!! zdarec, hele, nechtěl jsem ti nadávat, došlo tady k nedopatření - zastyděl jsem se už předtím, ten můj příspěvek tam nebyl ani minutu, hned jsem ho editoval a poopravil, ale ty pak cituješ ještě ten můj původní-podívej se na časy. To nebylo mým záměrem. Jedu přes den operu mini a tam některé věci holt dýl trvají. Sorry. Abych ti to vynahradil, tak jsem teďka prozkoumal ty obchodní podmínky a jsou trochu prapodivné. Nemluví se tam totiž o 3 dnech, ale: "Objednávka je přijata do 24 hodin, potvrzení objednávky vám zašleme e-mailem, o odeslání budete taktéž informováni e-mailem. V případě nejasností Vás budeme samozřejmě kontaktovat." "Dodací lhůta je do 48 hodin, není-li uvedeno jinak. Veškeré nabízené zboží je skladem." Objednávku chápu, ve chvíli jejího přijetí pošlou mail a běží 24h lhůta, kdy ji můžeš zrušit (Teď nevím, jestli ses zmínil o potvrzujícím mailu) Ale POZOR! Marně v těch podmínkách hledám návaznost dodací lhůty na objednávku!! K čemu se pak vztahuje těch 48 hodin, když k objednávce stoprocentně a evidentně ne, protože: "Vyžadujeme pouze platbu předem." :!::!::!: Objednal jsi, zaplatil, ale peníze ještě nemají a než přijdou, tak ti nic zatím nepošlou. Takže, i když jsem rozumu moc nepobral :cheesygrin: tak si myslím, že když si složíš dohromady dva ty jejich odstavce, je to prakticky jasně řečeno - 48h lhůta běží od chvíle, kdy jim na účet přijdou peníze. ("Vyžadujeme pouze platbu předem") A i když teda nemám páru o 3d bankovnictví, je to převod peněz jako každý jiný a ten se může protáhnout, jak už jsem psal. Od té chvíle pak mají 48h na doručení zboží. Nikde nejsou zmiňovány 3 dny, jak jsi psal. Ale v žádném případě se té firmy nezastávám, jen jsem ti chtěl vysvětlit, že kdyby ti to přišlo až v pondělí, pořád by to bylo v souladu s jejich obchodními podmínkami. A dále že to, co psal Anonymous, je jiná věc - je docela možné, že jsi naletěl na nějakou fake sviňárnu. Ještě si ty jejich stránky pořádně projedu. Každopádně, děti v africe umírají hlady, děti v rusku zimou, děti v německu na prasečí chřipku a my se tu snad nebudeme hádat. Ať ti to dobře dopadne! :psp: -------------------- P.S. Docela mě zaujalo ještě tohle: "Objednané zboží vám dovezeme vlastními dodávkovými v" a to je vše. Pokud mě google chrome neklame, tak firma vlastní arzenál dodávkových "V", ve kterých zboží rozváží. O vozech tam nevidím ani zmínku, i když se asi o vozy jedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 zdarec, hele, nechtěl jsem ti nadávat, došlo tady k nedopatření - zastyděl jsem se už předtím, ten můj příspěvek tam nebyl ani minutu, hned jsem ho editoval a poopravil, ale ty pak cituješ ještě ten můj původní-podívej se na časy. To nebylo mým záměrem. Jedu přes den operu mini a tam některé věci holt dýl trvají. Sorry.Abych ti to vynahradil, tak jsem teďka prozkoumal ty obchodní podmínky a jsou trochu prapodivné. Nemluví se tam totiž o 3 dnech, ale: "Objednávka je přijata do 24 hodin, potvrzení objednávky vám zašleme e-mailem, o odeslání budete taktéž informováni e-mailem. V případě nejasností Vás budeme samozřejmě kontaktovat." "Dodací lhůta je do 48 hodin, není-li uvedeno jinak. Veškeré nabízené zboží je skladem." Objednávku chápu, ve chvíli jejího přijetí pošlou mail a běží 24h lhůta, kdy ji můžeš zrušit (Teď nevím, jestli ses zmínil o potvrzujícím mailu) Ale POZOR! Marně v těch podmínkách hledám návaznost dodací lhůty na objednávku!! K čemu se pak vztahuje těch 48 hodin, když k objednávce stoprocentně a evidentně ne, protože: "Vyžadujeme pouze platbu předem." :!::!::!: Objednal jsi, zaplatil, ale peníze ještě nemají a než přijdou, tak ti nic zatím nepošlou. Takže, i když jsem rozumu moc nepobral :cheesygrin: tak si myslím, že když si složíš dohromady dva ty jejich odstavce, je to prakticky jasně řečeno - 48h lhůta běží od chvíle, kdy jim na účet přijdou peníze. ("Vyžadujeme pouze platbu předem") A i když teda nemám páru o 3d bankovnictví, je to převod peněz jako každý jiný a ten se může protáhnout, jak už jsem psal. Od té chvíle pak mají 48h na doručení zboží. Nikde nejsou zmiňovány 3 dny, jak jsi psal. Ale v žádném případě se té firmy nezastávám, jen jsem ti chtěl vysvětlit, že kdyby ti to přišlo až v pondělí, pořád by to bylo v souladu s jejich obchodními podmínkami. A dále že to, co psal Anonymous, je jiná věc - je docela možné, že jsi naletěl na nějakou fake sviňárnu. Ještě si ty jejich stránky pořádně projedu. Každopádně, děti v africe umírají hlady, děti v rusku zimou, děti v německu na prasečí chřipku a my se tu snad nebudeme hádat. Ať ti to dobře dopadne! :psp: -------------------- P.S. Docela mě zaujalo ještě tohle: "Objednané zboží vám dovezeme vlastními dodávkovými v" a to je vše. Pokud mě google chrome neklame, tak firma vlastní arzenál dodávkových "V", ve kterých zboží rozváží. O vozech tam nevidím ani zmínku, i když se asi o vozy jedná. nevim proč mu podlejzáš,ale budiž:roll: každopádně si vem do příště ponaučení,že když kupuješ něco tak drahýho,tak jedině ''z ruky do ruky'' v normalnim obchodě :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 na co si dělat zbytečné konflikty..na to už jsem starý 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 zdarec, hele, nechtěl jsem ti nadávat, došlo tady k nedopatření - zastyděl jsem se už předtím, ten můj příspěvek tam nebyl ani minutu, hned jsem ho editoval a poopravil, ale ty pak cituješ ještě ten můj původní-podívej se na časy. To nebylo mým záměrem. Jedu přes den operu mini a tam některé věci holt dýl trvají. Sorry.Abych ti to vynahradil, tak jsem teďka prozkoumal ty obchodní podmínky a jsou trochu prapodivné. Nemluví se tam totiž o 3 dnech, ale: P.S. Docela mě zaujalo ještě tohle: "Objednané zboží vám dovezeme vlastními dodávkovými v" a to je vše. Pokud mě google chrome neklame, tak firma vlastní arzenál dodávkových "V", ve kterých zboží rozváží. O vozech tam nevidím ani zmínku, i když se asi o vozy jedná. Jo jo díky,ale jak vidíš na e-mail neodpovídají a mobil jim nefunguje,nevidím to nadějně :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ICQ už tady taky padlo, zase se stačí dívat... ten odkaz nefunguje a důvod tam máš jasně napsaný. Musíš si to najít sám, jinak se ti to nezobrazí. Toto taky nějak nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Je tu někdo z Hradce Králové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Já, kdyžtak mi napiš na icq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 skočím to obhlídnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Piggy se tam podívá zatím všem děkuji za pomoct,ale asi 10 000Kč v čudu no co už život!!! :( Teďka už nemám svědomí,okradu i kamaráda :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Co ma to, ze te okradli, spolecnyho s tvym svedomim? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Co ma to, ze te okradli, spolecnyho s tvym svedomim? :roll: to pochopíš až se ti něco takovýho stane edit: nemusím tě tady o ničem přesvědčovat, já moc dobře vím jakej je ten pocit a do tý doby bych asi taky řikal to co ty, jednoduše řečeno - svět se ti obrátí, najednou vidíš jaký sou lidi okolo hajzlové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 to pochopíš až se ti něco takovýho stane Me kdyby takhle okradli, tak bych naopak vubec nepomyslel na okradani nekoho jinyho, naopak bych moc dobre vedel, jak to nasere, tudiz bych to nedelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Me kdyby takhle okradli, tak bych naopak vubec nepomyslel na okradani nekoho jinyho, naopak bych moc dobre vedel, jak to nasere, tudiz bych to nedelal Já bych to klidně udělal,někdo prostě za to mohl že mě okradli,někdo to chtěl a stalo se mě to bohužel,budu takový jaký já mám život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Mrkej_Na_Drat: To je opravdu tak moc těžké zajít do banky, říct co se stalo a dostat peníze zpět? Banka totiž za peníze, v případě 3D banking, ručí (svým způsobem to tak je). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Mrkej_Na_Drat: To je opravdu tak moc těžké zajít do banky, říct co se stalo a dostat peníze zpět? Banka totiž za peníze, v případě 3D banking, ručí (svým způsobem to tak je). Byl jsem ve své Bance a tam jsem jen vyplnil formůlář že jsme peníze poslal špatně a oni tento formůlář poslaly do té jeho banky a pak se mi prej ozvou,až podle toho jak se na to podívá ta jeho Banka a projedná to sním,ale nezjistily mi nic o tom jeho účtě,možná ani 3D Bankovnictví nemá,myslíž že když pudu do té jeho Banky (mBanka),tak mi řeknou jestli ten jeho účet má 3D Bankovnictví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 byl jsem to obhlídnout a strávil tam asi hodinu ale nic jsem nenašel...... matka si tam taky něco obědnala naštěstí za směšnou částku hold.... máš radu do života nenakupovat u pochybných eshopů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 mimochodem eshop už asi taky padl alespon mě se nenačítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ach jo tolik peněz to je hnus :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 šel by jsi do trestního oznámení? tebe to přece jen stálo víc peněz a už y to byl trestný čin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Hned na policajty jestli e shop uz nejede on se zdejchne cim driv tim lepe treba ho este dopadnou 10k byme fakt nasra** a asi bych si toho haj*** nasel jakkoliv osobne a napravil bych mu usmev!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Do trestního oznámení pudu,ale zatím je moc brzo,moc by je to nezajímalo,zatím počkám jak se vyjádří ta banka na to že jsem podal ten formulář o navrácení peněz :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts