Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Dobrý den,má někdo zkušenosti s e-shopem viz. http://www.scmerkur.eu/ Pokud ano napište,jinak kolika peněžitá částka uloupení musí být,aby se dala zavolat policie? Jak vám tento e-shop připadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Castka musi byt myslim min. 5000 Kc. Tebe okradli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Zatím to vypadá že jo a o deset tisíc!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 castka muze byt i 200 ale budou to resit jako prestupek od 5000 je to trestny cin si priprav podklady a co nejdriv na policii stim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 A jak tě okradli prosimtě? Poslali ti v balíku kameny, nebo si jim platil na ůčet a neposlali nic? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Objednal jsme to v pondělí a odeslla jim peníze na účet mají 3D Bankovnictví má stím někdo zkušenosti?Zatím nic nepíšou e-mail ani jim nefunguje telefon,tak neni moc brzo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 je brzo :D teprve středa a ty děláš jako by to byl měsíc :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ale si přečti jejich podmínky prodeje a je tam dole i bod o tom 3D Bankovnictví.A mají to vyřídit do 3 dnů celkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ale si přečti jejich podmínky prodeje a je tam dole i bod o tom 3D Bankovnictví.A mají to vyřídit do 3 dnů celkem. Twle .. pokud si to poslal v pondělí ( v pondělí jim to dejme tomu přišlo ) tak zabalili a poslali v úterý, možná dneska ( měli by tě hlavně teda informovat ) A poté se dobírka jako balík posílá i 5 dní .. Do 3 dnů celkem - jakoby vyřízení, zabalení a odeslání - na to mají 3 dny, poté odeslání ještě 5 dní .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Twle .. pokud si to poslal v pondělí ( v pondělí jim to dejme tomu přišlo ) tak zabalili a poslali v úterý, možná dneska ( měli by tě hlavně teda informovat ) A poté se dobírka jako balík posílá i 5 dní .. Do 3 dnů celkem - jakoby vyřízení, zabalení a odeslání - na to mají 3 dny, poté odeslání ještě 5 dní .. Si přečti ty jejich podmínky dodávají to svým vozem a né poštou!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Počkej do konce tejdne a pak něco řeš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 19 let a blbnes jako malej? :D Prosimte moznosti je jedna hromada proc ti neodpovidaj.... Pokud ti nic neposlou do mesice tak pak neco res...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Myslel jsem si že jim zavolám,ale řekne mi to jen že má ten mobil vyplej,tak to je trochu podezřelí nejsem jak malej jen mě momentálně chybý deset tisíc,já ty prachy nese*u jak vy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Myslel jsem si že jim zavolám,ale řekne mi to jen že má ten mobil vyplej,tak to je trochu podezřelí nejsem jak malej jen mě momentálně chybý deset tisíc,já ty prachy nese*u jak vy :) tady se trosku pletes :D Jedna vec je penize sam vydelavat a vec druha sockovat u rodicu :) Ten kdo ma v podpisu elektroniku za 100 tisic, kde na to asi vzal v 15? :D To ze mu nefunguje mobil? Dosla baterka? PRoblem s mobilem? Moznosti jsou tisice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Urcite bych neplatil neco online za 10k u neovereneho shopu... tj. tvoje chyba no1. Jinak - v tve situaci bych pockal do konce tydne a pak to zacal resit.. Jestlize se ani neozvali, je to dosti divne. A prijde mi to, ze je to nejaka cela sit podvodniku.. Fakt nechapu naivitu lidi, ze dokazdou zahodit 10k!!! Tady je na ne ICQ, nevim zda se "dovolas".. 584448588 A tady je jejich dalsi "profi" web http://www.vyhrajdum.eu/ ... at si na to udela kazdy nazor sam EDIT: Jeste WhoIs info - tedy osoba, na kterou je domena registrovana (samozrejme muze byt falesne a jelikoz je to regle u zahranicni firmy, tak realna identita prakticky neni dohledatelna). 1. vec podezrelosti - ten eshop nejede ani rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Jo jo pěkný,ale e-mail by jim měl fungovat,rači se ptám za včas než pozdě.Snad se najde někdo kdo od tam něco kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Tak prihodim jeste perlicku. Domena je regla na nekoho z Prelouce, ale obchod pry sidli v HK http://www.firmy.cz/detail/2414266-chinh-nguyen-van-e-shop-hradec-kralove.html Zajimave take je, ze dle obchodniho rejstriku, vubec nema zivnostnak, takze vlastne ten eshop provozuje na cerno http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/index?sysinf.@typ=or&sysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=subjekt&hledani.format.typHledani=x*&hledani.podminka.subjekt=chinh+nguyen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Další podklady na žalobu,ale tak mohli by Policajti zjistit majitele účtu,pokud bysem je ovšem zajímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Tak prihodim jeste perlicku. Domena je regla na nekoho z Prelouce, ale obchod pry sidli v HK http://www.firmy.cz/detail/2414266-chinh-nguyen-van-e-shop-hradec-kralove.html Zajimave take je, ze dle obchodniho rejstriku, vubec nema zivnostnak, takze vlastne ten eshop provozuje na cerno http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/index?sysinf.@typ=or&sysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=subjekt&hledani.format.typHledani=x*&hledani.podminka.subjekt=chinh+nguyen Jak si přišel na to že je registrovaná na někoho z Přelouce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Vůbec nechápu, co tady tak vykřikuješ. Já čekal na balík za 7500Kč 2 týdny. Sice to bylo na aukru, ale svině jsou prostě všude a ještě se mi to posralo a hádám se sním. Nechal bych tomu ještě čas. Moc rychle to řešíš. Sice "čím dřív, tím líp" ale tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Vůbec nechápu, co tady tak vykřikuješ. Já čekal na balík za 7500Kč 2 týdny. Sice to bylo na aukru, ale svině jsou prostě všude a ještě se mi to posralo a hádám se sním. Nechal bych tomu ještě čas. Moc rychle to řešíš. Sice "čím dřív, tím líp" ale tak nevím. Jsem debil no,na aukru jsem to taky nechtěl kupovat,ale nenapadlo mě že na e-shope kde mají tolik věcí to bude tak falešný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Jsem debil no,na aukru jsem to taky nechtěl kupovat,ale nenapadlo mě že na e-shope kde mají tolik věcí to bude tak falešný. řekl sem ti si debil? Né nejsi. Jestli ti neposlali něco, že jim to došlo, tak už bych šel na cajty. :? Protože aji bazar od sousedu by ti to napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Čau jsem z přelouče.. a myslim, že nějakýho Mariana Dlaska tu máme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Čau jsem z přelouče.. a myslim, že nějakýho Mariana Dlaska tu máme... Víš kolik takových lidí může v ČR být?Navíc kde jsi vzal to jméno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Co říkáte na todle??? Vyžadujeme pouze platbu předem. Jsme jeden s prvních eshopů v České republice s tzv.3D bankovnictvím. Základem zajištění bezpečnosti elektronických plateb je systém 3D . Jeho principem je ponechání odpovědnosti za ověření identity klienta i obchodníka na bance. Banka zajistí bezpečný zakódovaný přenos dat a obchodníkovi pouze sdělí výsledek autorizace a dává tím pokyn k vyřízení objednávky. Pokud tedy nepřevezmete zboží do 10 dnů platba bude automaticky bankou vrácena na účet zákazníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts