Besself Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ahoj Mam flashkartu dstt a stahnul jsem novou hru cop the recruit. Nejdrive vsechno slo fachcilo i uvodni intro ale kdyz sem chtel zacit hrat byli tam jen cerne obrazovky nevite nekdo co s tim prosim?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 pockat na patch. zatim, pokud vim funguje pouze na supercard a snad cyclods Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Besself Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 a nevis priblizne za jak dlouho takovy patch vyjde doufam ze ne moc dlouho to uvodni intro je uzasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 NOVY FW pro DSTT 1.17a ci tak nejak... a BESSELFE... uz tu v pokecu ke hre jsem to psal... je to nejakych par hodin... http://console-forum.net/showpost.php?p=708688&postcount=14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 skus cracknutou romku v mojem topicu: http://console-forum.net/showthread.php?p=565108#post565108 na EDGE funguje no Problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Mám patchnutou romku od em3ra z gbatempu jsem si stahl patch obě romky najedou v klidu,ale když zmáčknu c3(main menu) ta zčernají obrazovky.Mám ezflash vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 jasně už je nová re-cracknutá romka :) je už opět v mojem topicu odskoušené 3C.. asi hodinka hraní.. vše funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Besself
Ahoj
Mam flashkartu dstt a stahnul jsem novou hru cop the recruit.
Nejdrive vsechno slo fachcilo i uvodni intro ale kdyz sem chtel zacit hrat
byli tam jen cerne obrazovky nevite nekdo co s tim prosim?:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.