Saint_cz Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Vim, ze je to offtopic, ale dotaz zni.... Objednaval jsem EYE PET z dvd.co.uk. Probehla platba a odeslani udajne 28.10.... Do dnesniho dne nic nedorazilo... Jake mate zkusenosti s dodavkami z UK??? Jak dlouho to asi trva??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thf42 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 mě teda pošta nikdy nezklamala, zvoněj poctivě, dycky ve stejnej čas, u sousedů nic nenechávaj (panelák) ... ale taky sem se divil že nechtěj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 ale zásilka z game jde jako obyčejné psaní. Tak se divím ze u tebe zvoní a chtějí podpis. A záhada je na světe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Kdyz se to nevejde do schranky, tak zkusi zazvonit, aby to nemuseli tahnout zpatky na postu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 hele pokud ti nic nedošlo, tak jim to řekni....co sem se bavil s lidma, tak dostali nové a s poštou si to vyřídili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 xDante1986 konečně fundovaná odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nakokko Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 No v poslednom case ludom chodili zasielky aj 3 tyzdne zo zahranicnych e-shopov. Dovodom moze byt (a asi aj bol) strajk posty v UK. Ja osobne som si objednal asi 50 zasielok z UK e-shopov a zatial mi vzdy vsetko prislo. U 2 zasielok sa stalo, ze bludili asi 3 tyzdne odo dna, ked boli podane. Inak som velmi spokojny. Ja osobne pouzivam forum http://www.estelacnejsie.sk/ ktore sa zaobera prave nakupom hier z UK online obchodov. Co sa tyka reklamacie, tak vacsina shopov ma 28 dni, kym cakaju aby zasielka prisla. Ked nepride poslu to znova. Zaujimalo by ma, ci to znova posielaju aj na SK alebo v CR? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saint_cz
Vim, ze je to offtopic, ale dotaz zni.... Objednaval jsem EYE PET z dvd.co.uk. Probehla platba a odeslani udajne 28.10.... Do dnesniho dne nic nedorazilo... Jake mate zkusenosti s dodavkami z UK??? Jak dlouho to asi trva??? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.