vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 normálně v ipodu máš aplikaci mail - nevím jak to přesně nastavit dále: Co je ten "Genius"? Platí se za něj? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ten mail mi nejak nefunguje, ani jsem to moc nezkousel, o geniusu taky nic nevim, pise mi to jen, ze to v my vountry neni podporovany, takze sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 a název Convertoru, na konsole (psp, ipod...) nevíš jak se jmenuje? umožňuje to i odeslat ihned po dokončení do přístroje?? Název? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 zkus tohle http://www.ipod-video-converter.org/ , ja si videa do iPhonu nedavam, takze zadnej konvertor nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Genius - je funkce která vytvoří playlist podle nálady nebo žánru písničky.. pustis si treba nejakou rychlou od lady gaga kliknes na genius a ono ti to udela playlist všech podobnejch pisnicek.. Mail - nastavaveni/mail/ přidat učet/ ostatní adresa: tam napis svuj e-mail hostitel: pop3.seznam.cz nebo pop3.centrum atd. uživatel:tvuj mail bez @seznam.cz heslo: zadej heslo k emailu SMTP: smtp.seznam.cz (nebo zase smtp.centrum.cz...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 a ten genius je spoplatněn? nějaká omezení? díky za návod na e-mail jdu zkusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Další otázka: Stáhl jsem si pdf reader, jak do ipodu dostanu pdf soubory, jako nový disk se mi tu neobjevil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 DiskAid, ssh, ruzne "flashdisk" aplikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Zdravím jsem tu s další várkou noob-otázek: 1) odinstalace aplikací se provádí v itunes? 2) jailbreak dá se i na ipod touch 3G 8Gb 3)stále se mi nedaří sprovoznit interní e-mail na ipodu 4)bluetooth se dá použít pouze s jiným ipodem/iphonem? 5)dále bych se chtěl zeptat na vaše doporučení na NEJ FREE Aplikace/Hry 6)když si stáhnu demo, nedá se aktivovat (cr*cknout) aby se za něj nemuselo platit? Díky dále si ještě něco vymyslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 1) Odinstalovat muzes rovnou v iPodu tim, ze drzis prst na ikonce a das malej krizek, co se objevi vpravo u ikonky. 2) Da. 3) S tim bohuzel neporadim 4) Ani s jinym iPodem/iPhonem se neda pouzit, aspon ne tak, ze bys posilal soubory. To jde jen pres aplikaci iBluetooth, ale na tu musis mit jailbreak. 5) Zkus dema treba Assassin Creed nebo podobnych A her. 6) Pouze s jailbreakem uz muzes stahovat rovnou crackle aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Stáhnul jsem si DiskAid a když tam chci zkopírovat pdf, tak mi to píše něco ve smyslu, že tady se nedá zapisovat! Poradíte? Tož jsem asi hlava dutá, já tam do toho ipodu ty filmy nedostanu. Nic mi to nenajde a jinak je ot všelijak složité. HELP ME?!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barto Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Zdravím, nemohl by někdo založit účet na iTunes, nedokážu ho ověřit, stačí jenom na stahování Free položek, takže bez udání kreditky...Kdyby měl někdo čas, tak bych byl velmi vděčný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.