Fryta Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 hej lidi už sem to rizjel i na 4.01M33-2 normal na to serte že se to nerestartuje a běžte aktivovat pluginy zapněte hru a ono to načte hej mazec díky za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 mám problém... dojdu až k tomuto bodu 1. reset vsh - resetuje sa XMB 2. %loadjoy - na obrazovke sa objaví obraz ale u třetího napíšu příkaz a nic se neděje...:/ přitom 2. funguje... na obrazovce se zbrazí obraz ale do XMB mě to nenačte 3. %loadvsh - PSPLink by sa mal resetovať a následne by sa mal loadnuť vshmain.prx - konečne ste v XMB nevíte někdo co stím? 4.01 m33 -2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 už sem to tu řešil v postu před tebou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 jj ale když tohle udělám jak říkáš(pustím pluginy a zapnu hru) tak se sice připojí ale jakmile napíšu reset vsh tak si to resetne a napíše to Game could not started : 8002014E dám 300 credits když mi někdo poradí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 jj ale když tohle udělám jak říkáš(pustím pluginy a zapnu hru) tak se sice připojí ale jakmile napíšu reset vsh tak si to resetne a napíše to Game could not started : 8002014Edám 300 credits když mi někdo poradí:D už sem ti poradil po icq takže doufám že ti to pojede... EDIT: příště se na Sancheze vykašlete dá vám jen 1/3 toho co slíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drasto Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Az to budu mit vse nastavene podle tohodle navodu tak pak uz nemusim nikdy nic nastavovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 no pokud to pak nevymažeš tak nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 A co kdyžř už nemám fw 3.** ? Ale 4.** .. Rozjedu to taky nebo to nema cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Mrkni se tady:http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3 je tam nejaka nova verze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacik Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 jde to i na OFW nebo jen na CFW ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jenom na CFW. Je to plugin!!! BTW už je to docela zastaralý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 já mám problém u 6. Teraz spustite "Start-PSPSH.bat". Vyskočí Vám ďalšie okno kde bude "host0:/>" 7. Napokon ešte spustite: Start-RemoteJoy.bat - pre okno Start-RemoteJoy-FPS.bat - pre okno s ukazovačom FPS Start-RemoteJoy-FS.bat - pre fullscreen okno Start-RemoteJoy-FS-FPS.bat - pre fullscreen okno s ukazovačom FPS Žádný host 0 se mi neobjeví a jak nakopnu remote joy fs bat a fs fps tak se mi vše maximalizuje a tím pádem nemůžu nic dělat lag . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 tento návod už je zastaralý, skus to podle tohodle http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008090005 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Funguje to aji pro psp fat? Delam vse podle navodu a jakmile spustim ''Start-PSPSH.bat'', tak to je prazdne.. Zadny host0:/> tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.