rada Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli jdou v psp internet browseru kopírovat linky když to máte v v tej závorce s tim codem napr. rapidshare.com tak to rapidshare.com jestli jde jde zkopírovatz????prosím o odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 podle me spis ne protoze tam neni nic na to udelane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 možná v Linku...broswer pro psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Květen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 no tak jsem zkoušel vše a pořád nevím jestli by někdo věděl tak aď napíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Květen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 a nevíte aspoň jestli jde to udělat jako záložka že bych to propojil s pc a dal tam záložku a pak odpojil a v psp stahoval?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 jo to de ale nevim jestli je to nejak kodovane nebo ne ale ty zalozky jsi najdes ve Flash1 a akorat si ji tam skopcis a mas to v PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 jj to by mne tka yzjaimlao kdyz chci zkopirovat cokoliv tak se mi to nedari :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 v PC na internetu si najdi co chces stáhnot skopíruj link..otevri si Poznámkovej blok tam napis <html><a href=url ty stranky>download1</a> pak dej ulozit jako napis jas se to ma jmenovat napr prd.htm a hod to na rooter karty pak jdi v PSP browseru do toho jak tam pises url napis file://prd.htm dej enter a pak ti na PSP vyjede to DOWNLOAD1 tak na to kliknes zacne se to pripojovat k tvymu aces pointu a pak ti to najede na tu stránku ze ktery chces stahovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Květen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 hele mohl by jsi mi to vysvětlit ještě jednou???mám napsáno v poznámkovém bloku např <html><a href=czshare.com>download1</a> a kam dám ten název ???hned zato???díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 ted jak to tam mas napsany tak dej v poznámkovim bloku uložit jako a tam si napis jak se to ma jako jmenovat a pripis k tomu koncovku .htm vyber tam uložit jako typ adáš tam všechn soubory a pak to jen uložíš a hodis na rooter a jdes do browseru PSP a tam zadas file://tocosinapsal.htm a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 zkusil jsem to a píšemi to tohle the content cannot be displayed co stím??prosím poraď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 a ted to zkousim a taky to ukazuje to co tobe ..hm nevim co by to mohlo bejt mozna to sony bloklo protoze se takhle na to dávaly flash hry...budu kouset ale nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli jdou v psp internet browseru kopírovat linky když to máte v v tej závorce s tim codem napr.
tak to rapidshare.com jestli jde jde zkopírovatz????prosím o odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts