Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Downgrade White PSP

Challenger

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
:wohow: ON BY ASI CHTĚL NÁVOD NA DOWNGRADE PRO KAŽKOU BARVU PSP ZVLÁŠŤ?:wohow:

no ted si nevzpominam co to je a sem linej divat se do tpz, ale neco tam bylo ze se to deje zvlast u bilych psp, tak asi neco na ty barve bude... :)

EDIT: nakonec sem se prekonal :) stoji tam henten: Pokud vám PSP nenaskočí, zkuste různě mačkat na tlačítko display, pomoci kterého určujete jas a vypínaní a zapínaní obrazovky, tento problém se vyskytuje u bílých PSPček

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
no ted si nevzpominam co to je a sem linej divat se do tpz, ale neco tam bylo ze se to deje zvlast u bilych psp, tak asi neco na ty barve bude... :)

EDIT: nakonec sem se prekonal :) stoji tam henten: Pokud vám PSP nenaskočí, zkuste různě mačkat na tlačítko display, pomoci kterého určujete jas a vypínaní a zapínaní obrazovky, tento problém se vyskytuje u bílých PSPček

VÁŽNĚ? TAK TO SE OMLOUVÁM

Odkaz ke komentáři

• 0
ale stejne je to divny, taky si myslim ze stroj jako stroj, akorat ma jinou barvu.. ale vedel sem ze sem to nekde cet,.. :)

Tak uz mam 3.40 OE-A ale kdyz jsem byl na 1.50 tak jsem mel problem skutecne se nerozsvitil display tak sem mackal a tlacitko displaye fungovalo obracene od nejvyssioho po nejnizssi podsviceni a 4 stupen byl cernej display fak divny ale delal to jen na 1.50

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak uz mam 3.40 OE-A ale kdyz jsem byl na 1.50 tak jsem mel problem skutecne se nerozsvitil display tak sem mackal a tlacitko displaye fungovalo obracene od nejvyssioho po nejnizssi podsviceni a 4 stupen byl cernej display fak divny ale delal to jen na 1.50

nevim cim to je no.. :) btw. dneska sem si tam kopnul taky 3.40oea, ale nejedou mi xmb ikonky, takze du zpet na osvedceny 3.03oec... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu