kazalite Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Dostala jsem dnes BAN, mám předplacený gold až do příštího roku. Dá se s tím něco dělat? Nedostanu taky BAN s jiným XBOXem. Díky za odpověď Kaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JOE Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jartoo asi před 2 dny... fakt mě to naštvalo:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jartoo asi před 2 dny... fakt mě to naštvalo:-D neudelas nic, kazdopadne ja pockam aspon do toho dessatyho, a uz hledam mozny varianty, jak mit brzy novou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kings Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 prostě nechápu lidi, co vytáhnou net... hrajou CoD 6 (to bych ještě pochopil) ale že potom zase ten net zapojí, a vlastně nejen že se pošle že tu hru hrály, ale taky třeba že udělali achievementy..... todle že jim nedojde... to musí být prostě *o*o*i...... Hmmm když jsi offline, tak se ti přeci neukládá čas kdy si je získal ;) Taky je před tím potřeba resetovat čas x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomet Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Taky přidám otázku :-) COD MW2 jsem dohrál, hraju jenom offline, na live se pripojuju jen obcas (4 x za rok) kvuli stazeni dema, na live mam vytvorenej jinej solo profil nez se kterym hraju. Je bezpečný se ještě někdy připojit na live? Pokud COD MW2 z disku odstranim asi to moc nepomuze co? Mám FW 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 dyt MW2 jeste oficialne nevyslo ne?! musite mit mozky angrestu kdyz hrajete hry pred datem vydani a lezete na live ikdyz nikdo presne nevi jak M$ banuje tak timhle si primo rikate o ban...pro mikrostavu neni tezky zjistit co ste hraly a logicky neni legalni spusob jak hru mit pred datem vydani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sram_a Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 MW2 už sem prošel ...všechno pařím na jednom profilu ... a teď otázka ..dejme tomu... můžu dostat banán když se třeba připojím 20.11 na live.. a ono by to nějak zjístilo že 5.11 sem to prošel?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 nekdo rika ze to M$ muze zjistit z datumu ajchu, podle me je to p*covina protoze Xko ma bordel v case i datumu par minut po odpojeni se od livu...nikdo ti 100%ne nerkene jestli to jde zjistit ale ja hraju hry pred vydanim celkem bezne uz od GoW2 a ban nemam...stejne ale vzdycky pro jistotu menim v gondoly datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kazalite
Dostala jsem dnes BAN, mám předplacený gold až do příštího roku. Dá se s tím něco dělat? Nedostanu taky BAN s jiným XBOXem. Díky za odpověď
Kaza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.