Nicoolas_Doe Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2010 Electropunker pokud máš 1.6 tak je podle mě jednodušší si vypálit activation iso a hry nepatchovat... Podle mě lepší způsob i proto, že ty hry nebudou patchnuté a kdybys za nějaký čas reflashoval mechaniku tak ti patchnuté hry na novém FW nepůjdou. Já mám 1.51 proto musím patchovat. Proč myslíš, že patchnuté hry nepůjdou na novějíším FW. Myslím, že by si s tím novější FW měl poradit s přehledem. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2010 Proč myslíš, že patchnuté hry nepůjdou na novějíším FW. Myslím, že by si s tím novější FW měl poradit s přehledem. To, že si to myslíš je sice hezký, ale opatchovaný hry na novějším firmwaru opravdu nefungujou ... Citovat
trezzor Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2010 Ak doteraz hry patchoval, tak pri kupe novej konzole nech si da ten stary fw., ved patchovat pojde vzdy...samozrejme, ze bez pripajania sa na XLive. S flashom sa uz neoplati na XLive aj ked bude XY fw....MS nespi, nespalo ani pri 1.6 :) Citovat
ceernouse Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 čus tak jsem zkusil Dirty 2 a něak to nešlape... myslím že mam Ixtreme 1.5 tak jsem dal Wave 1 a ono mi to furt háže jako video... mužete mi někdo prosim poradit? jsem v tomhle amatér.. když mam 1.5 tak mam davat jaký wave? abych si třeba zahral Dragon Devinity? diky Citovat
ceernouse Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 Nemáš náhodou 1.51? no asi jo nejsem si jistej.... todle jde mimo mě...:roll: dá se to něak zjistit? Ale já nevím zda mám 1.51 zjistím to něak? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 DiRT2 má wave 3, takže by ti na 1.51 měl fugnovat bez patchování. Zkus to vypálit bez úpravy, pokud to nepujde, tak je ta hra poškozená, kontroloval jsi jí přes Abgx? Citovat
amazoon Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 Zdravím a když mám teda firmware 1.51 BenQ/Samsung/LiteOn , to jen odhaduju , tak hry z wave 4 patchovat na které wave? Nějak nejsem andličtinář tak v tom programu tápu. Moc díky. Citovat
DSmaster Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 Zdravím a když mám teda firmware 1.51 BenQ/Samsung/LiteOn , to jen odhaduju , tak hry z wave 4 patchovat na které wave? Nějak nejsem andličtinář tak v tom programu tápu. Moc díky. pokud maš 1.51 tak stači když patchuješ na wawe3 ja mam taky 1.51 patchoval sem takhle už několik her a všechno v pohodě šlape 8) Citovat
amazoon Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 No akdyby náhodou měl 1.50? Já jsem totiž flaschování zařizoval 4 lidem se kterýma tak nějak vyměňujem hry a já už nevím kdo má jakej. Já mám 1.4 , jeden kolega 1.6 a zbylí 2 asi ten 1.5, nebo 1.51. Je mizi těmato dvěma rozdíl co se patchování týče? Moc díky za radu. Citovat
trezzor Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 Pre 1.4, 1.5 - Wave2...vyzera to tak, ze kazdy budete mat svoje "vlastne DVD" :D Citovat
amazoon Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 No díky za info. Já se přiznám že už v tom začínám mít guláš, tak bych tak nějak poprosil kdyby a nejen mě mohl někdo zkušenější napsat na co patchovat wave4 hry pro jednotlivé firmware. Na 1.51 jsem tedy pochopil patchovat na wave3, ale dál nevím. Tedy na co 1.4,1.5,1.6. Předem díky. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 Na 1.6 rozjedeš wave 4 přes aktivanční disk, 1.51 na wave 3, 1.5 na wave 2 a s firmwarem 1.4 si nejsem jistej, ale logicky asi na wave 1 :D Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 Na co to pořebuješ? Nikdy jsem nic takovýho neviděl :) Citovat
amazoon Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 to KenNy: Díky za radu otestuju. Chtěl jsem se jěště zeptat, nedávno jsem vyzkoušel návod z linku http://console-forum.net/showthread.php?t=71122 , kde jsou postupy na patchování her z wave4 na wave3 , pro všechny druhy firmware a mechanik. No právě pro toho kamaráda co má buď 1.50 nebo 1.51 jsem převedl hru Call of Dutty: Modern war 2 přes spec. nastavený abax360 a jelo mu to. Žádnou jinou hru co jsem poté stejně převedl, co je wave4 a opatchuju ji stejným způsobem na wave3 se mu nedaří rozjet. Jen z použitím aktivačního DVD. Napadlo mě jestli záleží jaké soubory (iso) jsou v programu abax nahrány ve složce Stealth Files? Já vím že mám jednen iso soubor a když ho tam nahraju a opatchovanou hru proženu abaxem tak se ten patch odstraní . Tak nevím. Opět předem díky za rady. Jinak jěště když tady čtu "vyzkoušet hru programem abax360 jestli není vadná" je to v základním nastavení nebo se to nějak speciálně nastavuje? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 Vybereš hru a klikneš na Launch, potom začne kontrola hry ... K tomu patchování, nejjednoduší je to asi přes tenhle program, jenom vybereš na jakou wave a máš to hotový :) http://console-forum.net/showpost.php?p=711075&postcount=1 Citovat
Tommy.k2 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 to KenNy: Díky za radu otestuju. Chtěl jsem se jěště zeptat, nedávno jsem vyzkoušel návod z linku http://console-forum.net/showthread.php?t=71122 , kde jsou postupy na patchování her z wave4 na wave3 , pro všechny druhy firmware a mechanik. No právě pro toho kamaráda co má buď 1.50 nebo 1.51 jsem převedl hru Call of Dutty: Modern war 2 přes spec. nastavený abax360 a jelo mu to. Žádnou jinou hru co jsem poté stejně převedl, co je wave4 a opatchuju ji stejným způsobem na wave3 se mu nedaří rozjet. Jen z použitím aktivačního DVD. Napadlo mě jestli záleží jaké soubory (iso) jsou v programu abax nahrány ve složce Stealth Files? Já vím že mám jednen iso soubor a když ho tam nahraju a opatchovanou hru proženu abaxem tak se ten patch odstraní . Tak nevím. Opět předem díky za rady.Jinak jěště když tady čtu "vyzkoušet hru programem abax360 jestli není vadná" je to v základním nastavení nebo se to nějak speciálně nastavuje? Staci jenom trochu hledat .)http://console-forum.net/showthread.php?t=65131 Citovat
trezzor Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 a s firmwarem 1.4 si nejsem jistej' date=' ale logicky asi na wave 1 :D[/quote']Pre 1.4 takisto ako pre 1.5 - cize na wave2!!! Citovat
MoodyXd Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 To jako, ze hry z X BOX 360 pujdou na PSP? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 Pre 1.4 takisto ako pre 1.5 - cize na wave2!!! Řikám, v tuhle dobu jsem se o to ještě nezajímal :) díky za opravu To jako, ze hry z X BOX 360 pujdou na PSP? Ne PSP s tim nemá nic společnýho ... Citovat
Rooney10 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 mam iXtreme 1.4 a colin mcrae dirt 2 ma wave 3 na co mam patchnout aby mi to slo? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Na wave 2 ... stačilo si přečíst poslední post :roll: Citovat
trezzor Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 mam iXtreme 1.4 a colin mcrae dirt 2 ma wave 3 na co mam patchnout aby mi to slo? Vsetky hry, ktore su vyssie ako wave2, patchovat na wave2. Citovat
General_Lee Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2010 Cuuste.. mam problem s AC2.. hru jsme patchnul na wawe3 a když jsem to vypálil tak mi to nepustí.. jenm černá obrazovka.. a nebo že je disk poškrábanej.. ale v seznamu kde jsou ajchy je ta hra.. ale jinak nic víc.. nevíte někdo co stim mám? Dík za odpovědi.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.