spalik1468625499 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ahoj vsem tak jsem, stahnul zase jinou verzicku toho call of duty projel jsem to Abgx a hodilo mi to tohle muzu to vypalet nebo je tam zase nejaka chyba diky spalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 http://www.uloz.to/6711870/calll-jpg nejde mi sem hodit obrazet tak tady je link diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Nějaký speciální důvod, proč manuálně patchuješ PFI? IMO ty hry jsou v pořádku, ale ty s nimi něco pokaždé uděláš. Takže ještě jednou. Nejdříve hru jen rozbal a zkontroluj, nic jiného s ní nedělej. Postni výsledek a prosím na nějaký inteligentní server, nejlépe na takový, na který se ukládají přímo obrázky. (imageshack, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 tak jsem stahnul medla projel jsem to viz obrazek co stim dal ?????? mam to ted patchnout ???? v cem ?????360WavesPatcher????? http://www.upload-image.over.cz/images/2oslb4xv8t5kq1ruuus.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 podle toho co maš za flash to patchni na patřičny wawe a maš nebo pokud maš LT+ nebo LT 1.1 tak patchovat nemusiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 tak jsem stahnul medla projel jsem to viz obrazek co stim dal ?????? mam to ted patchnout ???? v cem ?????360WavesPatcher?????http://www.upload-image.over.cz/images/2oslb4xv8t5kq1ruuus.jpg wawe patcher pro tebe bude jednodušší :D to je čísel v ABGX co:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 wawe patcher pro tebe bude jednodušší :D to je čísel v ABGX co:D tak jsem to patchnul na waw3 a nic :/ driv kdyz jsem to delal v programu ppf-o-matic3 tak hry sli normalne........ nevite co stim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Zdravim , kdyz chci wave patcher nainstalovat tak mi to hazi tuhle chybu http://www.upload-image.over.cz/images/bi12pc3g2ls8pj0w5c5.jpg Kdyz se odpojim od netu tak mi to tu chybu nenapise ale u tohohle kromu mi zmizi instalace. Pred reinstalem windovsu jsem ten wave patcher pouzival ... Proto nechci moc do abgx ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Zdravim , kdyz chci wave patcher nainstalovat tak mi to hazi tuhle chybuhttp://www.upload-image.over.cz/images/bi12pc3g2ls8pj0w5c5.jpg Kdyz se odpojim od netu tak mi to tu chybu nenapise ale u tohohle kromu mi zmizi instalace. Pred reinstalem windovsu jsem ten wave patcher pouzival ... Proto nechci moc do abgx ... Díky Stejně jak se dívám tak instaluješ starou verzi . Nainstaluj si tuto : http://www.uloz.to/6580345/xbox-360-patcher-nfo-wave-7-xbox360-ccclx-rar ABGX je teď nutnost používat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 dik moc. Proc je nutnosti ?? kdyz chci vypalit forzu 3 tak to pres to muzu jeste udelat ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Hry s ochranou AP25 vyžadují patchnutí pomocí ABGX !!! A i jinak je dobré ho používat kvůli kontrole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 našel sem na netu novou verzi přes kterou dou všechny wave 1-9 [url]http://www.librasoft.fr/360WavesPatcher/[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superman25 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ježiši děkuju mockrát konečně mi funguje nevým proč amam waindows 7 x64 ati edition a nešel mi nainstalovat wawe patcher žádnej takže jsme musel patchovat namladynotebooku zdlouhavele přez flashku ted už teda semto tahalpo sti až doted ted už zase všechno jde jusuuuu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 k čemu se to pečuje na wawe 4,3,2,1 k čemu to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 k čemu se to pečuje na wawe 4,3,2,1 k čemu to je ? Ti, ktori nemaju LT, LT+. Na starsie flashe 1.2, 1.4, 1.5 sa musia hry patchovat na wave2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Zeptám se- hry mám momentálně patchnuté na wave 3, flash nvm jaký mám, plánuju flash LT+. Budu moci hrát dál hry patchnuté na wave 3? :) Předem díky :) A ještě jestli je bezpečné chodit s LT+ na livko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Zeptám se- hry mám momentálně patchnuté na wave 3, flash nvm jaký mám, plánuju flash LT+. Budu moci hrát dál hry patchnuté na wave 3? :) Předem díky :)A ještě jestli je bezpečné chodit s LT+ na livko :) Půjdou,ale je tu možnost BANU za špatný stealth hry :) ... Prozatím je LT+ ,,bezpečný" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Zeptám se- hry mám momentálně patchnuté na wave 3, flash nvm jaký mám, plánuju flash LT+. Budu moci hrát dál hry patchnuté na wave 3? :) Předem díky :)A ještě jestli je bezpečné chodit s LT+ na livko :) Tobě nestačila jedna odpověď , že jsi musel napsat jedno a to samé do dalšího topicu ??? To je jak u blbejch . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B-eckham Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Lidi, zeptám se tady... nekamanujte mě prosím, ale nikde nemůžu tuto informaci najít... asi vyhledávám jako lama... Mám flash LT... dělaný někdy po létě... ale doneslo se ke mě, že mi nové gamesy nepošlapou, že potřebuju LT+... ale momentálně nemám zbytečných 500, tak se chci zeptat, jestli je i patch na LT? snad mě chápete.... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Lidi, zeptám se tady... nekamanujte mě prosím, ale nikde nemůžu tuto informaci najít... asi vyhledávám jako lama...Mám flash LT... dělaný někdy po létě... ale doneslo se ke mě, že mi nové gamesy nepošlapou, že potřebuju LT+... ale momentálně nemám zbytečných 500, tak se chci zeptat, jestli je i patch na LT? snad mě chápete.... díky moc Zalezi ake nove :D Tie ktore nemaju ochranu AP2.5, resp. nie je ta ochrana zaktivizovana v DB 12625, tak si ich zahras. Hry s AP2.5, nehratelne v DB 12625 (v nizsich DB, resp. v DB Bug hratelne!): AC:B NFS:HP Fable 3 Cod:BO Cod:MW 2 Halo Reach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DMJY510 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 hello,everyone ,I am damjy,it is my first post in this forum,I think it is necessary to make a short introduction,Don't you think so?I am a new member and I join in you just now,I am so glad to be here.Have a good time . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaX Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Ahoj, mam problem s převodem wawe a s vypalováním. Pokud hru patchnu programem 360WavesPatcher z wawe 9 na 4 tak ji před vypálením smím nebo nesmím prohnat programem abgx??? Před použitím 360WavesPatcher mi abgx ukáže vše v pořádku, tak snížím wawe a znovu spustím abgx a polovina věcí je červeně. Výpal samozřejme nefunguje. Jinak dash mam aktuální a flash 1.61 Díky všem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Když máš FW flashe 1.61 , tak se nic nepatchuje na nižší wave . Jinak kontrola v ABGX se dělá před patchováním potom už se nesmí . Na 1.61 a DB 12625 spustíš vše bez patchování v ABGX kromě her s AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaX Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Tak už jsem zmastil 4té DVD. Zkontroloval jsem KinectSports abgx-em a vypálil v ImgBurn jako jsem to dělával dřív a zese nic. Xbox mi nabídne přehrát dvd ale ne spustit hru. Nemohla by být chyba v DB? Naposledy jsem ho aktualizoval loni v létě a teď včera, když jsem připojil Kinect a spustil orig. Kinect Adventures. Bez aktualizace nešla hra ani Kinect spustit. Co mám jěště zkusit :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Když už jsi aktualizoval DB z DVD a ne tím postupem tak už ho stejně nemůžeš použít a aktualizuj DB rovnou na nejnovější 12625 . Stáhneš ho zde : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Jinak máš asi špatnou vypalovačku . Na jaké vypaluješ ? Na ntb a nebo stolním PC a jak stará je ?Na jaké medium ? Zkus to vypálit na jiné vypalovačce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.