markys77 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jake je tu heslo pres ten edisk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cocoflowa Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ja chcu taky přidat příspěvek jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ja chcu taky přidat příspěvek jak na to? Veď si akurát napísal :dozey::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cocoflowa Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Veď si akurát napísal :dozey::lol: ale ja chcu celej takovej ten topic ci co to je? téma tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jake je tu heslo pres ten edisk? Heslo: paja238 Pro vsechny ostatni co nevedi jak tento skvely programek pouzivat. > Spustite > Dole v levo si kliknete na anglickou vlajecku > Kliknout nahore na Browse a pridat .ISO soubor vasi hry kterou chcete patchnout > Pak kliknout na jednu ze zalozek Wave 1-4 podle toho na jakou Wave chcete patchnout > Kliknout na Patch my iso in Wave x (cislo na jakou wave chcete ) Doufam ze jsem pomohl. Pokud se programek chce pred spustenim aktualizovat tak ho nechte neni to zadny problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ted kdyz mam ban tak staci tenhle programe na prevod her jen kvuli tomu ze mam 1.6 a ta nepodporuje wave 4, chapu to dopbre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Electropunker pokud máš 1.6 tak je podle mě jednodušší si vypálit activation iso a hry nepatchovat... Podle mě lepší způsob i proto, že ty hry nebudou patchnuté a kdybys za nějaký čas reflashoval mechaniku tak ti patchnuté hry na novém FW nepůjdou. Já mám 1.51 proto musím patchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ano presne tak , pokud nechces pouzivat activate.iso pro wawe4 hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Takže teď jsem pomocí tohodle programu COD:MW2 patchnul na wave2 a už jen vypálit? Mám nějaký 1.4 firmware. Těsně před 1.5. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Losky přesně tak. 1.4 bude wave2. Pak stačí jen vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Díky, pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Zdravím. Mám mechaniku lite-on fw.1.6 , stáhl sem si cod:mw2 , patchnul sem to wave3 a kdyz chci hru spustit, tak mi to hodi ze musim dat update , ok dam, ale pak to chce po me zas a zas a zas. Nevite nekdo cos tim nebo cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 musiš si aktualizovat daschbord (nevim jestli se to tak piše) z xbox live nebo přeš flaschku ( tady sou http://console-forum.net/showthread.php?t=71309 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 pecička, už to jede. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melias Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 u toho prvniho soubor.dvd muze byt spatne napsany(spatny layer atd....) u toho druheho nedal si tam 4.7GB??:? hoj, nene, nastavené to bylo správně. koupil jsem jiné DVD a už pálím. doufám ještě že mi to bude fungovat :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Super prográmek, velká pochvala. Opatchoval jsem Call of duty MW2 na wave 3, flash 1.6 a šlape to super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 ahoj, potvrzuji funkcnost na COD MW2 - predelani na Wave3, udate DB, vse OK :) Super programek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smike19 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 ehm jsem jedinej komu ten program ensel nainstalovat? :-D ...stahnul jsem,rozbalil,spustil, ukazalo se ve francouzstine, ocheckovali se asi 4 veci a pak to zmizelo a jedniny co mi zbilo je ikona v hl panelu an kterou kdyz kliknu nic se nestane...btw mam win7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Taky mam Win7 a vsechno mi jede krasne nevim kde by mela byt chyba :( Zkus stahnout jinaci verzi mozna ja to neinstaloval jenom sem to stahnul odtud z RS.com a potom jenom rozbalil a pustil :) Jinak potvrzuji zatim 100% uspesnost na vsech hrach co jsem patchoval MW2, AC2, L4D2, GTA EoLC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 ehm jsem jedinej komu ten program ensel nainstalovat? :-D ...stahnul jsem,rozbalil,spustil, ukazalo se ve francouzstine, ocheckovali se asi 4 veci a pak to zmizelo a jedniny co mi zbilo je ikona v hl panelu an kterou kdyz kliknu nic se nestane...btw mam win7 Stiahni si Framework 4 Beta http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=ded875c8-fe5e-4cc9-b973-2171b61fe982#filelist Mas tam 3 na vyber na stiahnutie: dotNetFx40_Full_x86.exe dotNetFx40_Full_x86_ia64.exe dotNetFx40_Full_x86_x64.exe Po nainstalovani Frameworku, by sa ti mal dat nainstalovat aj ten Patcher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tagže jak s timhle programkem pracovat? ja to pochopil taghle pokud neco delam spatne opravte me : 1 vlozim .iso pomoci browse 2. pokud chci Modern Warfare predelat na 3wawe tak to prekliknu na Wawe3 (protoze chci wawe3 3.dole je kolonka pro vybrani : download wawe 1,2,3,4..a s tim nic nebudu delat..to je vse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tagže jak s timhle programkem pracovat? ja to pochopil taghle pokud neco delam spatne opravte me : 1 vlozim .iso pomoci browse 2. pokud chci Modern Warfare predelat na 3wawe tak to prekliknu na Wawe3 (protoze chci wawe3 3.dole je kolonka pro vybrani : download wawe 1,2,3,4..a s tim nic nebudu delat..to je vse? ja uplne dole vybral download wave3 a stahnul.poznas,ze ji mas nainstalovanou, ze je zaskrtnuta dole - je u ni fajfka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Supr prográmek nebudu asi přeflešovávat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 prográmek odzkoušen hrou Saw a je to paráda,šikovná věcička:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 pls mám fw 1.5 a hru tekken 6 od pcmakera(takže pravděpodobné wawe 4) a zkoušel sem to opatchovat,ale nevěděl sem přesně jak ptž mi to psalo že když dám na wawe 2 tak mi to nepojede(prostě tam nebyl napsám můj fw) tak sem to dal na wawe 1 vypalil ale nejede to,dá mi to jen na výběr pray dvd a objeví se mi takový to bíli okno(třeba když dáte xbox hru do ps3 nebo pc),tak se chci zeptat na jakej wawe to mám patchnout aby mi to jelo na fw 1.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.