<^KeNnY^> Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Nedávno se to tu řešilo :) http://console-forum.net/showthread.php?t=82930 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Tam toho neni moc pořešenýho :-( Nevíte prosííím? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Tak už nevím kde dělám chybu... udělal sem všechno tak jak sem měl wavenul jsem hru Deviniti Dragon wave 4 na wave 2 zatím všechno ok...při vypálení v img burnu chyba na 60% nikdy předtm se mi to nestalo.... nechápu čím to je a docela mě to sere z 6ti DVDček 6 zničeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=82570 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RioCZ Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zdravím. Zkoušel jsem tento program,(Hru COD:MW 2) ale 2x sem zk.rvil DVD. Mam tuším ixtreme 1.5, ale nejsem si jisty. Poprve jsem dal Wave 1 a po vložení do mechaniky se ukazalo pouze Play Disc to same se mi stalo i u Wave 3 .Takze sem to tipnul asi dost blbe a mel jsem to hodit na Wave 2 ? a Jeste se chci zeptat jak poznam ze je .iso soubor v poradku. Je mi jasne ze vlozim .iso do ABGX 360 a dam launch.Ale jakou mam hledat chybovou hlasku nebo jakym zpusobem poznam ze jde o vadny soubor. Děkujii moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zdravím. Zkoušel jsem tento program,(Hru COD:MW 2) ale 2x sem zk.rvil DVD. Mam tuším ixtreme 1.5, ale nejsem si jisty. Poprve jsem dal Wave 1 a po vložení do mechaniky se ukazalo pouze Play Disc to same se mi stalo i u Wave 3 .Takze sem to tipnul asi dost blbe a mel jsem to hodit na Wave 2 ? a Jeste se chci zeptat jak poznam ze je .iso soubor v poradku. Je mi jasne ze vlozim .iso do ABGX 360 a dam launch.Ale jakou mam hledat chybovou hlasku nebo jakym zpusobem poznam ze jde o vadny soubor. Děkujii moc za rady. Jj...mám stejnej problem nevím jakou hlášku mám hledat že iso je vadný? no nevím zda to je vypalovačkou vypaluju si i hry na pc na Dvouvrstvý a to jde v pohodě...takže nechápu....doufám že se m ozve Krystal nebo troy chci ten novej fw....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zalezi, aky je flash a aka hra (aky ma wave). Pre 1.5 a nizsi (starsi) treba patchovat na wave2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Patchování je dost out, dej si fw iXtreme LT a půjdou ti všechny hry (i ty patchované) :) a nebo iXtreme 1.6 non-stealth (ale s tímto nechodit na live !) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Chci se jen zeptat co má člověk dělat když má třeba Extream 1.1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Chci se jen zeptat co má člověk dělat když má třeba Extream 1.1? Patch na wave 1, ale já nikoho takovýho neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tak jsem to projel 360WavesPatcher dal jsem wave 2... bude to fungovat nebo jsem udělal někde chybu???? můžete to někdo kdo se v tom vyzná zkrontrolovat díky...(proč tam je to červený to tam asi nemá bejt ne?) a když pálím v DVD Decrypteru tak jakej soubor???? .DVD nebo .ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Po patchovani je to červený vždycky, je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
underbeat Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Zdravím, hele kluci nevíte někdo jestli tady ten prográmek funguje i na hry s vawe 6 ? Zrovna nějaký s vawe stahuju, tak ať to netáhám zbytečně...díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ano, funguje, program ji přečte jako wave 4, patchnes a je to funkcni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantazyshop.cz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Díky za geniální aplikaci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Já mám z toho celkem rozporuplný pocity. Zkoušel jsem patchnout (mam FW 1.41) na wave2 BF Bad Company 2, Dirt 2, Guitar Hero 5, CoD:MW2, Bioshock 2 a všechny tyto hry vypalit na dvd. V Xku spustím jen BF Bad Company 2 a Dirt 2. Ostatní hry mi to xko nenačte, mám jen možnost Open Tray, tak nevím co jsem udělal špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Nemůžeš mít FW 1.41 , ale jen 1.4 a ten já mám také . Všechny hry , které mají vyšší wave než 2 patchuji tímto prográmkem - je vynikající . Program a tvůj postup je asi správný a nic neděláš špatně . Problém ale bude v tom , že DVD jsou slabě vypálené . Pravděpodobně špatná vypalovačka v PC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 aha, no palim to ve 4 roky starým notasu přes imgburn 2,4x na Verbatimy. Ještě to teda zkusim v jiným pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 aha, no palim to ve 4 roky starým notasu přes imgburn 2,4x na Verbatimy. Ještě to teda zkusim v jiným pc Tak sa potom necuduj. Notas a este k tomu stary 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 No ne tak ja jen, že ty dve hry to vypalilo normalne a zbytek blbe, tak jenom proto mi to přišlo divný, ale už mlčím a nečuduju se Tak v druhym pc to radši nezačne ani vypalovat :) hned to skončí chybou, to je fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Mám problém chci patchnout hry na wawe2 a pokaždé mi to hodí todle :( Mám fw 1.51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Mám problém chci patchnout hry na wawe2 a pokaždé mi to hodí todle :( Mám fw 1.51 podobnej problem mam 1.5 a kdyz dam v programu na wawe2 mam tam jen 1.6 jak na iziho fotce :( newite nikdo co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 ptal jsem se remika a ten říkal že se to má vypaovat na wawe2 když máš fw 1.51 j a aby ti to nevyhazovalo tuhle hlášku musíš dole dát download files for wawe2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Musíte stáhnout data pro wave 2 http://s1.imgupload.cz/img/261896/m7ONR/V-st-i-ek.PNG. Mimochodem, pokud máte 1.51 nebo 1.6, tak stačí patchovat na wave 3 (wave 2 taky jede nebo na 1.6 ActiveISO) - v tom případě musíte stáhnout data pro wave 3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jak tak koukám na ten screen , tak nemáš z internetu stáhlé ty patche - proto ti to nefunguje . Musíš dole na té roletce nastavit DOWNLOAD DATA FOR WAVE 2 , kliknout vedle toho na DOWNLOAD a stáhnout si patch na wave 2 do PC ( potom budeš mít to WAVE 2 FILES zaškrtlý ) . Potom ti to bude fungovat . Tak jsem byl pomalejší - sorry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.