Rooney10 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 ale s 1.51 dostane po pripojeni na live ban ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 ale s 1.51 dostane po pripojeni na live ban ne? Ano, s 1.51 ti hrozí ban (stejně jako s patchovanejma hrama), ale co to s tim má společnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 ja nevim, je to kamos ze tridy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 ale s 1.51 dostane po pripojeni na live ban ne? oni sa bavili o stiahnuti do PC a nie pripojeni konzoly na Live....pochopil? Tak potom tvoja poznamka bola odveci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda9 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ahoj. Chtěla jsem se zeptat jak je to s hrama, kde se v programu "360waves Patcher" objeví wave?? - už jsem několik her zkusila patchnout na wave 3, ale v xboxu se mi to nespustilo. Děkuji Zuzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ahoj. Chtěla jsem se zeptat jak je to s hrama, kde se v programu "360waves Patcher" objeví wave?? - už jsem několik her zkusila patchnout na wave 3, ale v xboxu se mi to nespustilo. Děkuji Zuzka Aky mas flash a ake hry si patchovala? Co ti v xboxe nabehne, alebo...? EDIT: Ako tak pozeram ked si neodpovedala, ze ci vobec mas tu konzolu flashnutu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda9 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Ahojky. Promiň, ale dostala jsem se k počítači až teď. Jojo flashnutý xbox mám, zas taková blbka snad nejsem :o). Vše si kontroluju přes ten program 360waver patcher - co je wave 4 hodím na wave 3, protože 4 už na xboxu nespustím. Her už jsem si vypálila spoustu a vše jede, ale u některých se objeví " wave??" a objeví se tabulka - Warning: this wave is unknown. Patching an unknown wave could be risky and make the game totaly useless. Please use the button Feedback to report which game youre trying to patch - už jsem je zkušela patchnout na wave3, ale nezpustily se mi v xboxu. Takže se už raději ptám, jestli je nějaká jiná možnost takovou hru vypálit /zkoušela jsem teď hru Blinx 2, Metal arms, futurama - loadfiles od Pcmakera/ - všechny tyto hry mi při kontrole vyšly wave??. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Ahojky. Promiň, ale dostala jsem se k počítači až teď. Jojo flashnutý xbox mám, zas taková blbka snad nejsem :o). Vše si kontroluju přes ten program 360waver patcher - co je wave 4 hodím na wave 3, protože 4 už na xboxu nespustím. Her už jsem si vypálila spoustu a vše jede, ale u některých se objeví " wave??" a objeví se tabulka - Warning: this wave is unknown. Patching an unknown wave could be risky and make the game totaly useless. Please use the button Feedback to report which game youre trying to patch - už jsem je zkušela patchnout na wave3, ale nezpustily se mi v xboxu. Takže se už raději ptám, jestli je nějaká jiná možnost takovou hru vypálit /zkoušela jsem teď hru Blinx 2, Metal arms, futurama - loadfiles od Pcmakera/ - všechny tyto hry mi při kontrole vyšly wave??. Děkuji. Protoze to budou hry na prvni xbox a ty se patchovat nemaji. Edit: A jeste se zeptam stahla si update pro podporu her ze staryho xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda9 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Já jsem si všimla, že to dělá u starších her. Update na podporu těch starých her nemám. Takže to mám zkusit nechat v tom formátu wave?? a vypálit to? Nebo to pujde jen s tím updatem? Zatím děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Pri tychto hrach wave nehra ziadnu rolu, takze ziadne patchovanie...musis mat ten update na podporu hier z prveho Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda9 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Aha :o). A můžeš mi teda poradit jaký update teda použít a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Navod od PC makera: 1.Stáhněte si nejdříve update(Emulátor)pro zpětnou kompabilitu pro Xbox hry. http://loadfiles.in/8b7y7w6psibi/XBOXCompatible_11-2007.zip 2.Rozbalte soubor.zip a vznikne vám soubor default.xex 3.default.xex nakopírujte na flashku,nebo vypalte na cd,dvd atd. 4.Vložte flashku,nebo vypálene cd,dvd do Xboxu a proveďte update a je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Všechny tři hry : Blinx 2, Metal arms, futurama jsou hry původně xbox 1 , upravené pro xbox360 . Nepatchují se ale , na spuštění her musíš mít nainstalovaný emulátor : http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardscompatibility.htm#disc a ten nainstaluješ jedině jestli máš k xboxu HDD . Ten se instaluje na HDD , bez něho to nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda9 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Děkuji moc za rady. Ještě jsem se chtěla zeptat, když si tam nainstaluju ten emulátor - nic jiného se mi tam nezmění :o) - ty nové hry budou hrát pořád stejně - já jen ať si tam něco nezkoním :o). HDD mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Jo vsechny hry by meli jet v pohode dal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda9 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Tak snad to zvládnu :o) . Děkuji moc. Pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Kdo vyresi problem, tak mu dam 100 crdts + thx. Stáhnu 360 Waves patcher, spustim a nic se nedeje... Zkousel jsem ten vyextrahovany soubor zip znovu rozbalit, ale nejde to ... Proste, 1 sec se to nacita a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebob Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Zdar lidi, me ten program nejde naistalovat. Hodi me to chybu, zkousel jsem to u na jinem pc a nejde to. Potrebuju patchnout AC2, mam to v wawe3 a kousne se mi to, cetl jsem, ze to mam dat na wawe2. http://lh3.ggpht.com/_t9e4a9C2a7M/S8XBn-FKYLI/AAAAAAAAACE/Lp2UmJp6SjA/chyba.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 tady jsem ti to hodil už nainstalované v raru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebob Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 tady jsem ti to hodil už nainstalované v raru :) Zdar, dik, ale zase mi to kurna pise pri spusteni toto. Asi mi to neni souzene rozjet to. Muzete mi nekdo poradit neco jineho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Podle toho screenu ti chybí knihovna WD140VM.DLL - stáhni si ji tady http://helpfant.com/install/temp/ a nakopíruj do knihoven v program files / Common Files / PC SOFT / 14.0 / Framework / _ SEM TO NAKOPÍRUJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maskas Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Zdarec, celou dobu jsem programek používal a fungoval v pohodě,ale ted jsem to chtěl použít na Splintera, po patchnutí to normálně napíše,že je tam wave3 ,ale pokud to dám do agbx360, tak to napíše,že to pojede jen s active iso ,že je tam wave4..nevíto co s tím ..mam firmware 1.6 a metro 2033 jsem patchnul a funguje v klidku:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Postni sem screen z ABGX a nebo se mrnkni na aktulní wave hry (current wave of game) přes waves patcher. // Nefixuje ti to náhodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 jak to projedeš timhle programem tak už to znova abx neprotahuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.