toro Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Po patchnutí už nesmíš použít ABGX . Jakmile ho použiješ , tak ti to ABGX opraví na původní wave !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fosilius Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Cauko, mam taky problem. Spravil som cez tento program patch s wave 4 na wave 3 a ked vlozim hru do xka tak mi vypise ze ci chcem nainstalovat update. dam yes update now a prejde mi cely update a restartne mi xbox a zase mi vyhodi tu istu tabulku a takto stale dokola. neviete co s tym moze byt ? ide o hru 2010.FIFA.World.Cup.South.Africa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Když hru patchneš, nejde z ní udělat update. Stáhni tohle, rozbal a složku $SystemUpdate_9199 přejmenuj na $SystemUpdate, potom složku nakopíruj na kořen kartu flashky, která je naformátovaná na FAT32, vylítně ti update, potvrd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Mám taky problém s hrou 2010 FIFA World Cup South Africa. Hru jsem vypálil, jako ostatní hry co jsem vypaloval a když to spustím v Xku, tak DVD se mi ani nenačte. Nevíte co s tím? Vypaluju v ImgBurn a na Xko mi zatím šly všechny hry, flashnuto mám nějak únor-březen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Poškozený ISO? Špatně vypálený? Špatný DVDčko? Zkontroluj to přes abgx ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol098 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Nejde mi to nainstalovat. Hází to tuto hlášku: http://sklad.obrazku.cz/stranka/393060_error.png.html Děkuji za radu, stáhnul jsem to 2x a ještě z jiného odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 15, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Pridal sem verzi co je jiz nainstalovana , staci rozbalit , tak ji zkus . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=91673 // mažu, promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Chtel by jsem se optat : Da se predelana verze na WAWE 3 vratit na zpet ? Popripade,aby to jelo i na FW 1.61 ? Jde o to,ze prej je jedno jaky Wawe na 1.61 je,ale patchnuta hra na WAWE 3 normalne na FW 1.61 nejde.Prosim o radu.Dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 360 WavesPatcherem můžeš měnit wave jak chceš - dolů i nahoru - mám to odzkoušené . Takže normálně z wave 3 na wave 4 . Na wave 6 to změnit nejde , ale to nevadí , protože Wave 5 a 6 jsou prakticky totožný se 4 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemiXx Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Zdravím, prosím vás najde se tu někdo kdo by mi dokázal pomoci s problémem ohledně xboxu a palených her ?? ... Muj problem spociva v tom, ze jsem zakoupil jiz flashlou konzoli od jedoho chlapika z Prahy, takze netusím co tam je za verzi FW. Ovsem stahl jsem si gears of war 2 a uplně v poho mi fungovala kamarad mi donesl COD : WAW a taky fungovala, ale jakmile jsme stahl prince of persia TFG tak už nefungola (v xboxu se spustil prehravac videa s bilim pozadim a logem ) tak jsem si myslel že mám špatné dvd tak jsem zakoupil Verbatimku + R DL a znova vypálil a opet nefungovalo to same se mi stalo s hrou Blur prisel jsem na to ze hry se cleni na jakesi Wave tak jsme zjistil ze GOW II a COD jsou wave 2 tak jsem si odsud stahl wavepatcher a prepatchnul jsem tyto hry ovsem vypalil jsem Blur ( patchly na Wave 2 ) a pusti se mi video ze jde disk precist pouze v Xboxu tak rikam jako WTF ? Prosim poradte mi co mam delat uz mi nebavi vyhazovat penize za DL media :((( dekuji predem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Spravně patchuješ na wave 2, problém je v tom, že patchnutá hra už v sobě nemá potřebný data pro update dashboardu a vyhazuje to chybu, že DVDčko je nečitelný. Aktualizuj NXE na verzi 9199 a nový hry patchnutý na wave 2 by měly fungovat http://console-forum.net/showthread.php?t=90168. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 nemiXx, zaklad je mat novy dash v konzole a az potom riesit nefunkcnost hier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemiXx Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 takze jsem to updatnul a vlozim dvd s blur a dela to furt to same nejaky napad ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraz Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Ahoj, mam nove xbox a zatim tomu moc nerozumim. Firmware mam iXtremeLT 1.1 + stahnul a uspesne napalil 2 hry, ale mam problemy s Shrek.Forever.After.PAL.XBOX360-SWAG kde mi ABGX360 1.02 mimo jine vypise: "Checking Game ISO: "E:\xxxxxxxxxxxxXBOXxxxxxxxxxxxxxxxxShrek.Forever.After.PAL.XBOX360-SWAG.part01\swag-sfa.iso" Size: 7838695424 bytes (SplitVid 3rd or 4th wave) Files in ISO: 1047, Folders in ISO: 163 Total bytes used: 4301734033 (58.94%) Game appears to have random padding Checking default.xex Original PE Filename: Shrek4_Final.exe Original PE Timestamp: 2010/04/13 09:41:19 Game Name: Shrek Forever After Developer: XPEC Entertainment Inc. Publisher: Activision Genre: Family Action & Adventure No Avatar Awards Achievements: 35 Achievements totaling 1000 Gamerscore XEX CRC = 44B0EDFA XEX Media ID: A382E69A5708D42E2C903457-23E7BE68 Region Code: 0x00FF0000 PAL Checking SS Timestamp of Authoring: 2010/04/19 00:00:00 Timestamp of Mastering: 2010/05/17 10:50:16 SS Version: 1 SS CRC = 25D4D9EC (RawSS = 70A6A33B) SS Media ID: A382E69A5708D42E2C903457-23E7BE68 (matches game) SS looks valid Checking DMI Timestamp of Authoring: 2010/04/19 00:00:00 (matches SS) DMI CRC = 62E91D4E DMI Media ID: A382E69A5708D42E2C903457-23E7BE68 (matches game) DMI looks valid Checking PFI PFI CRC = 05C6C409 PFI matches known data (4th wave - requires iXtreme v1.51 [Hitachi only], v1.6 [using activation disc], v1.61 or later) Video partition found Video CRC = E2FA3A26 (V0 = E0363F4E, V1 = EAE76B94) Video partition does not match known data (could be corrupt or a new wave not seen before) Stealth status is uncertain Starting Verification Looking for 25D4D9EC44B0EDFA.ini in the online verified database There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination Verification failed Starting AutoFix Looking for Xex_44B0EDFA.ini in the online verified database There is no verified rip of Xex CRC 44B0EDFA in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex AutoFix Failed, Stealth is still uncertain " Po vypaleni se u bootu objevuje nejaka hlaska o nutnosti aktualizace. Co delam spatne? Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Aktualizacia dashboardu? Aky mas dash v konzole? Setting/system info a v nom 2.0.xxxx.0 Chyba ti 2.0.8955.0, ale uz aj 9199 je 3 mesiace na svete. Nim mozes pouzivat aj USB na savy, dema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Už jsem se s tím setkal i u úplně nového xboxu od hrejte.cz . Udělají flash , ale dashboard je od výrobce starý . Stáhni update dashboardu odtud http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm Zahaj stahování složky aktualizace kliknutím na to sem. Ulož soubor jako „$SystemUpdate_Fall09_9199 .zip“ do libovolného umístění v počítači. Pomocí WinRaru to rozbal a dej soubor„ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Potom tam dej hru a normálně by se ti měla spustit už bez té nabídky updatování . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Inak by ten dash 8955, ktory hra vyzaduje, updatol aj z DVDcka samotnej hry, pri predpokladu, ze tu hru nepatchoval, kedze ma LT 1.1. On sa asi bal spustit update...myslim si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraz Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 diky za rady, v xboxu jsem lama - ano, nakonec jsem vcera aktualizoval dashboard z dvd a ted to uz jede, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 diky za rady, v xboxu jsem lama - ano, nakonec jsem vcera aktualizoval dashboard z dvd a ted to uz jede, dik Ale kludne si mozes updatnut aj ten novy (uz 3 mesiace) 2.0.9199.0.....tento ti umozni pouzivat USB funkcne ako HDD (max 16GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraz Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 ok, dam tam 9199 - skoda mimo flesh disku mam doma i terovej externi disk - paklize by sel tento normalne pouzivat - tohjo se ale od mkrvosoftu nedockame....tak mne napada - existuji i nejake hacked dashboardy? to by nejaka chytra hlava mohla poladit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=78742 ale je to zbytečný, pokud ti nejde o DLC, Arcade a hraní bez DVD ... místo toho si stačí http://console-forum.net/showthread.php?t=43846. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ahoj, mam tu problem.. Stahl jsem si Prince of persia toho noveho a red dead redemption, patchnul na wave 2 pres tento program a vypalil. dashboard mam na 9199. Vubec to nenajde ze je to hra.. jen play dvd, tak to dam a napise mi to at disk vlozim do konzole xbox 360. Nejaka pomoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Co mas za flash ? Tipl bych 1.6 . Pokud ano stahni si activate.iso a postupuj dle navodu v tutorialech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Já jsem vždycky patchoval na wave 2 takže nechápu proč to teď nejede. Vypálil jsem tak 20 her bez problému. EDIT: zkusil jsem to pres activate.iso a pise to to samy.. vlozte disk do konzole xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.