<^KeNnY^> Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Kontroloval jsi ISO přes abgx? Na jaký DVDčka pálíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Kontroloval, DvD+R DL od verbatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Můžeš to zkusit vypálit na jinym PC? Viděl bych to na problém ve kvalitě vypalování ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Taky mě to napadlo.. už nemam dvd, budu muset koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lownl Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Zdarec mam problem se ctenim jakychkoliv DVD v xku po updatu dashboardu na 9199. Flash sem si nechaval delat takze nevim presne kterej mam zas tak moc se v tom neorientuju :D ale vim ze mam LiteOn mechaniku a do toho updatu dashboardu mi slo vsecko a ted at zkusim wave 2 nebo wave 3 patchnuty hry nebo i original DVD at uz hru nebo film nic nejde :(( jediny co jde jsou veci z disku jako dema apod ale hry ne nechapu. Dik za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Zkousel jsem si vypalit starsi hru z dvd do pc jako img a znova vypalit.. to mi slo, problem bude jinde.. co treba pri patchovani? jde wave 6 na wave 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Zkousel jsem si vypalit starsi hru z dvd do pc jako img a znova vypalit.. to mi slo, problem bude jinde.. co treba pri patchovani? jde wave 6 na wave 2? ISO patchnut v 360WavesPatcher a napalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Zdarec mam problem se ctenim jakychkoliv DVD v xku po updatu dashboardu na 9199. Flash sem si nechaval delat takze nevim presne kterej mam zas tak moc se v tom neorientuju :D ale vim ze mam LiteOn mechaniku a do toho updatu dashboardu mi slo vsecko a ted at zkusim wave 2 nebo wave 3 patchnuty hry nebo i original DVD at uz hru nebo film nic nejde :(( jediny co jde jsou veci z disku jako dema apod ale hry ne nechapu. Dik za kazdou radu Zkus aktualizovat na tohle http://console-forum.net/tema/101996-dashboard-2-0-12416-0-beta ale pochybuju, že to pomůže. Nejspíš s tim NXE nemá nic společnýho ... doporčuju nechat vyčistit a seřídit mechaniku. Zkousel jsem si vypalit starsi hru z dvd do pc jako img a znova vypalit.. to mi slo, problem bude jinde.. co treba pri patchovani? jde wave 6 na wave 2? Co vypaluješ? DVD nebo ISO? Vlož to vypálený DVD do PC, zapni ABGX, u input vyber burned DVD, spust kontrolu a postni screen. Wave 6 se na wave 2 patchovat dá. Jiný hry fungujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Zkus aktualizovat na tohle http://console-forum.net/tema/101996-dashboard-2-0-12416-0-beta ale pochybuju' date=' že to pomůže. Nejspíš s tim NXE nemá nic společnýho ... doporčuju nechat vyčistit a seřídit mechaniku.Co vypaluješ? DVD nebo ISO? Vlož to vypálený DVD do PC, zapni ABGX, u input vyber burned DVD, spust kontrolu a postni screen. Wave 6 se na wave 2 patchovat dá. Jiný hry fungujou?[/quote'] Vypaluju .dvd, jiny hry fungujou.. co jsem vypaloval predtim, to byly wave 4.. ted zadnou wave 6 nemuzu rozjet, vzdy prepatchuju v 360WavesPatcher EDIT: Zajimavy :D asi pul hodiny jsem tam mel activate.iso dvd ktery mi taky ukazovalo at disk strcim do xbox 360 konzole.. zkusil jsem tu vypalenou hru a najednou jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzi111 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 takže jestli tomu rozumím, vezmu iso Tekkena (wave4) těpnu ho na wave2 a fičím bez aktivačního isa... mam flash 1.6... v poslední době úspěšnost 50% s vypalováním - nečitelné dvd apod... a to smažím na verbatimky, docel mě to štve - můžete mě odkázat na nějaký flame kde se řeší instalace her na HDD? asi ho koupím a zbavím se těch dvdcek :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Koupě HDD a instalace her na něj neznamená, že nebudeš potřebovat vypálené DVD (byť jinak je to dobrá koupě, méně se opotřebovává mechanika a hraní je tišší). To bys musel mít JTAGovanou konzoli a ta se blbě dnes shání. Spíš bych ti doporučil výměnu palírny, to, co popisuješ, jsou typické příznaky jejího stárnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Tak pozor ! Jestli máš FW 1.6 , tak ti patchnutá hra z wave 4,5 a 6 na wave 2 nepojede ! Musíš patchovat na wave 3 . Jestli jak píšeš je úspěšnost vypalování jen 50 % na VERBATIM ,tak opravdu bude lepší koupit novou vypalovačku.Potom můžeš vypalovat i na levnější media bez problémů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jj.honza Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Ahoj, já svýmu xboxu celkem vubec nerozumim :D ale vim že mám firmware 1.6, stáhl sem si pesko 11 a nechci to spuštět přes activate.iso tak se chci zeptat .. Mám to převést na 3rd wave ? ( pes2011 je 6th wave ) Přes ten program 360WavesPatcher ? nebo i záleží na typu mechaniky nebo tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Normálně to patchuj na wave 3 programem 360WavesPatcher . Potom už nekontrolovat programem ABGX a rovnou vypálit . Na typu mechaniky nezáleží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostys Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Normálně to patchuj na wave 3 programem 360WavesPatcher . Potom už nekontrolovat programem ABGX a rovnou vypálit . Na typu mechaniky nezáleží . To má nějaký vliv? Zrovna jsem to totiž zkoušel po patchnutí projet ABGXem a hlásilo mi to tam dost chyb ohledně Wave. Říkáš, že i přesto to je v pohode? S tím, že mám pravděpodobně FW 1.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 To má nějaký vliv? Zrovna jsem to totiž zkoušel po patchnutí projet ABGXem a hlásilo mi to tam dost chyb ohledně Wave. Říkáš, že i přesto to je v pohode?S tím, že mám pravděpodobně FW 1.1. Fw. LT1.1? Pre tento fw. sa hry nepatchuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ano - má to vliv . ABGX zjistí , že iso není v pořádku dle databáze a snaží se ho opravit ( vrátit na původní wave ) . Takže po patchnutí se už nesmí ABGX použít . Ale jak píše trezzor - jestli máš FW flashe LT 1.1 , tak hry nemusíš patchovat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 já vždy abgx po patchnuti pouzil a jede vse ok cca 50her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostys Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 já vždy abgx po patchnuti pouzil a jede vse ok cca 50her. A taky ti to tam hlásilo něco červeně? A i přesto jsi to vypálil a fungovalo ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ano...to musí být červené abgx to bere jako poškozené .) a všechny do jedné fungují kromě nhl2k10 to jsem vyhodil hrozná blbost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Nevím proč ti to fungovalo . Jde to kontrolovat a ABGX to neopraví jen když je nastavený autofix na level 0 . Jinak to po patchnutí na wave 2 a následnou kontrolou ABGX s fixnutím nefunguje !!! Leda že by záleželo také na FW flashe . Mám to vyzkoušené a také jsem se s tím setkal už v několika případech . A také nevím proč to po patchnutí kontrolovat , když to stejně bude v červené . Stačí přece kontrola po rozbalení winrarem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Prosim Vas jak zjistim verzi firmware??DEKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Proč se ptáš znova ? Jestli se jedná o stejný xbox , tak máš 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 lidi mám verzi arcade 360 firmware Xtreme LT v1.1 vypalovacku benq lite on a dash 2.0.9.199neco... jenom by me zajimalo zda mam vsechno aktualni a jaky waves to zvladne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 lidi mám verzi arcade 360 firmware Xtreme LT v1.1 vypalovacku benq lite on a dash 2.0.9.199neco... jenom by me zajimalo zda mam vsechno aktualni a jaky waves to zvladne... Zvládne to všecky Wave ,ale nezvládne to novou AP 2.5 ochranu :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.