Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 a vyporadani s AP 2.5 zajistuje dash nebo flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Jak si poradí patcher s wave 9 třeba u NFS nových. Hodí mi hlášku. This wave is unknown... patching could be risky and make the game useless Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 nainstaluj si nový patcher ( http://www.uloz.to/6580345/xbox-360-patcher-nfo-wave-7-xbox360-ccclx-rar ) , který už ukazuje správně . Opatchuje ti to sice na nižší wave bez problémů,ale pokud nemáš mechaniku HITACHI a nebo SAMSUNG ,tak NFS ani nevypaluj - nespustíš to !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 takže když chci hrát třeba kinect sports (wave 9) tak to musim patchnout jinak bych dostal banana? mam Benq LT1.1 rozjedu na tom vubec ty kinect hry nějak? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
es Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 da se i tahle verze prepnout do anglictiny? nikde to tam nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 takže když chci hrát třeba kinect sports (wave 9) tak to musim patchnout jinak bych dostal banana? mam Benq LT1.1 rozjedu na tom vubec ty kinect hry nějak? Dík Kinect hry co doteraz vysli nemaju ochranu AP2.5, ktora pracuje iba v novom kinect dashboarde. Takze tieto hry este spustis, ak mas updatnuty novy dashboard. Ak hry budu obsahovat ochranu AP2.5 (niektore ich uz maju), tak ich nespustis v novom DB, pokial sa na tuto vec nieco nevymysli/nehackne. Ine je to s mech. Hitachi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ahoj vsem mam dotaz ptachnul jsem hru medal of honor Airbone na waw2 vse ok ale kdyz dam disk do xboxu tak mi to hodi hlasi the disk region code....... nevite prosim co stim daschbord mam novej vcera jsem ho tam daval diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 To nejspíš znamená, že jsi si stáhnul hru ze špatného regionu, NTSC. Zkontroluj hru v Abgx a postni log. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jen takova blba otazka stahnul jsem Call of duty black ops ale mam tam jen soubor ISO ???? tan malej doubor dvd tam nemam :( v cem to mam vpalit ???? nebo co stim diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Projeď hru programem Abgx, DVD soubor se vytvoří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 a kdyz to projedu mam udelat znova patch???? nebo rovnou vypalit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Jestli hru patchuješ , tak se po patchnutí už nesmí kontrolovat programem ABGX a nebo můžeš ,ale musíš mít nastavený autofix na level 0 - do not autofix . Jinak se ti to bude ABGX snažit opravit zpět na původní wave .Pro jistotu to znova patchni - tím nic nezkazíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jasny tak jsem to patchnul a jdu na paleni tak snad to klapne díky zatim moccccccc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tak jsem to vysmahnul a nic tady je abgx co stim nevite????http://www.uloz.to/6666856/scen-bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ......................scan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ta hra má být patchnutá na nižší wave? Pokud ano, tak jsi ji právě opravil. Nicméně, o jakou se jedná hru, jakou chybovou hlášku hra píše, nebo co se zobrazí? Je správný region? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 takze to ma byt patchle na waw2?????? jedna se o hru call of duty black ops..... kdyz dam do xboxe tak nic jen logo xboxu nic vic nenabehne region ok teda mylsim pred tim jsem palil nejakyho medla a ten mi hlasil chybu regionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Na jakou wave patchovat musiš vědět ty, podle toho, jaký máš flash. Pokud máš ten nejnovější, není třeba patchovat vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 no zatim jsem vsechny hry Patchoval na ten waw3 treba vcera hru Aklien vs Predator nebo taky call of duty MW a taky to bezelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ted jsem patchnul Mafii 2 a jede v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 V tom případěš bude chyba někde jinde. Jako první bych zkusil rozbali hru znovu, zkontrolovat ji v Abgx a až pak opatchovat. Tak, jak to děláš u jiných her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jasnz diky nebo ji zkusim stahnout znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spalik1468625499 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 tak jsem stahnul znova to call of duty a hazi mi to stejnou chybu kdyz to projedu abgx viz scan predchozim prispevku prosim nekdo co stim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Odkud jsi tahoval? Je možné, že jsi stáhnul stejnou verzi, jen z jiného zdroje. Používáš poslední verzi Abgx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Poslední informace s fora Wawe Pather if you patch a game wave and then try to update from that disc it will not work. thats why patching waves is not recommended. fw is the best solution, or be patient and wait pokud hra po potchování nejede pak , Je nejlepším řešením je přejít na nový LTplus a nebo být trpěliví ... pro rejpaly Wawe bylo take pouze dasch opatření stejně jako je AP25 jen potrvá dele než se patch vytvoří i pro starší FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.