For_est-5 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Mám Kasperský internet security 2010 a nemůžu ho aktualizovat protože tam chybí lišty k aktualizaci viz. foto a hlásí mě to chybné hlášky . Kdo má s tímto antivirem zkušenosti tak prosím poradte.Kdo tento problém vyřeší tak dostane 7000 credits. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Refresh:ziped: volal jsem na technickou podporu a ani "odborník" s firmy Kaspersky mě po hodině vykecávání po telefonu a emailu nedokázal poradit8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 je to blbý, ale skusil si to přeinstalovat nebo jinou verzi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
For_est-5
Mám Kasperský internet security 2010 a nemůžu ho aktualizovat protože tam chybí lišty k aktualizaci viz. foto a hlásí mě to chybné hlášky .
Kdo má s tímto antivirem zkušenosti tak prosím poradte.Kdo tento problém vyřeší tak dostane 7000 credits.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.