For_est-5 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Mám Kasperský internet security 2010 a nemůžu ho aktualizovat protože tam chybí lišty k aktualizaci viz. foto a hlásí mě to chybné hlášky . Kdo má s tímto antivirem zkušenosti tak prosím poradte.Kdo tento problém vyřeší tak dostane 7000 credits. Citovat
0 For_est-5 Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 Refresh:ziped: volal jsem na technickou podporu a ani "odborník" s firmy Kaspersky mě po hodině vykecávání po telefonu a emailu nedokázal poradit8) Citovat
0 Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 je to blbý, ale skusil si to přeinstalovat nebo jinou verzi ?? Citovat
Otázka
For_est-5
Mám Kasperský internet security 2010 a nemůžu ho aktualizovat protože tam chybí lišty k aktualizaci viz. foto a hlásí mě to chybné hlášky .
Kdo má s tímto antivirem zkušenosti tak prosím poradte.Kdo tento problém vyřeší tak dostane 7000 credits.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.