Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mám to koupit?

moosi1

Otázka

Recommended Posts

• 0
jj udelej to jak ti radi kup si to s 1.5 . a muzes si to predobjednat uz ted (ja uz to mam ) . a ten shop neni vubec spatny jen ten chlap je spatny toho by mely vyhodit :D (ten co pise maily)
Toho asi nikdo nevyhodí,jelikož je to jeden z majitelů.A ty kluci se chovají už hezkých pár let neseriózně! Koukněte se i na jiná diskuzní fora,co tam o nich píšou jiní.Ale komu není rady...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Jo hoši to jsem měl vidět dřív,že já blbec nekoukl na tady to forum-no ja koukl ale jen jak na ISO hry,PSP zatím funguje,záruka je prý jen u nich (u záruky mají napsaný,že se to nevztahuje na to,když nahrajete neoriginální firmware-tedy CF,ale z toho mlžete jít zpě na 1.5,tak to by poznat neměli ne?),skusím zajít do nějakého sony servisu a zeptat se jak to je s tou zárukou,jinak jsem sim psal z jinýho mailu a odpovídali jak divý,měl jsem zájem o PSP s 1.5,za 5 minut 3 maily-to by fofr,pak jsem se představil kdo jsem a napsali mi že se mnou veškerý kontakt zrušili že jsem imbecil (co to je?)-to je drzost co? a to jsem psal slušný maily,až pak sem vyhrožoval soudem tak mi kdosi ve 2 hodiny ráno volal,já to típl,ráno jsem psal kdo to byl,přišla mi sms,že volá na číslo z diskuze z chatu,ale já jsem žádný nedával,pak jsem psal,že to budou asi frajeři z PRODEJHER a od té doby nic.Nevím potom kdo je imbecil,asi zajedu do Zlína a rozbiju mu hubu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu