moosi1 Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 http://www.prodejher.cz/index.php?exe=hledej&hledej_kde=2&hledej=standard+silver Zdravim chtěl bych si na týhle stránce koupit to psp za 4888 nevíte někdo jakej tam může bejt firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Květen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 já si to psp z prodejher radši kupovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 jj udelej to jak ti radi kup si to s 1.5 . a muzes si to predobjednat uz ted (ja uz to mam ) . a ten shop neni vubec spatny jen ten chlap je spatny toho by mely vyhodit :D (ten co pise maily)Toho asi nikdo nevyhodí,jelikož je to jeden z majitelů.A ty kluci se chovají už hezkých pár let neseriózně! Koukněte se i na jiná diskuzní fora,co tam o nich píšou jiní.Ale komu není rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David79 Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Jo hoši to jsem měl vidět dřív,že já blbec nekoukl na tady to forum-no ja koukl ale jen jak na ISO hry,PSP zatím funguje,záruka je prý jen u nich (u záruky mají napsaný,že se to nevztahuje na to,když nahrajete neoriginální firmware-tedy CF,ale z toho mlžete jít zpě na 1.5,tak to by poznat neměli ne?),skusím zajít do nějakého sony servisu a zeptat se jak to je s tou zárukou,jinak jsem sim psal z jinýho mailu a odpovídali jak divý,měl jsem zájem o PSP s 1.5,za 5 minut 3 maily-to by fofr,pak jsem se představil kdo jsem a napsali mi že se mnou veškerý kontakt zrušili že jsem imbecil (co to je?)-to je drzost co? a to jsem psal slušný maily,až pak sem vyhrožoval soudem tak mi kdosi ve 2 hodiny ráno volal,já to típl,ráno jsem psal kdo to byl,přišla mi sms,že volá na číslo z diskuze z chatu,ale já jsem žádný nedával,pak jsem psal,že to budou asi frajeři z PRODEJHER a od té doby nic.Nevím potom kdo je imbecil,asi zajedu do Zlína a rozbiju mu hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 tak to teď nechápu, já sem slyšel na prodejher.cz samou chválu, byl sem přesvědčenej, že si objednam taky ten silver base pack za 5500 s fw 1,5. ale jak tady mluvíte o problémech tak si to pomalu začínám rozmýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 NEKUPOVAT VIZ MUJ NAVOD PS:asi to dam do sekce tutorials EDIT:ta asi ne nemuzu tam davat tuty nwm proc ale nejde to a myslim ze by to bylo uzitecny pste pro novacky aby vedeli kde co koupit no neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 jo určitě by byl dobrej nějakej takovej topic kde to nakoupit atd, kerej obchod je problémovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moosi1
http://www.prodejher.cz/index.php?exe=hledej&hledej_kde=2&hledej=standard+silver
Zdravim chtěl bych si na týhle stránce koupit to psp za 4888 nevíte někdo jakej tam může bejt firmware?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts