wlk Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pred par dny jsem presel na w7 a mam takovy problem: nevim proc, ale pri psani jakehokoliv textu at je to v textovem dokumentu nebo treba na icq se mi stava, ze se mi spomali odezva klavesnice, pri rychlejsim psani to ma za nasledek vynechavani pismenek:? :arrow: mam notebook a pouzivam standartni usb klavesnici, ale pokud pisu na klavesnice notebooku tak je vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 nemas treba spatnou tu klavesnici kerou mas na USB?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 to asi nee, pac sem presel z xp a tam fungovala dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 A počítač ti to stíhá?:D -dostatek ram,rychlost hdd,cpu atd atd...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 cpu 1,7, 2gb raM, 60GB disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Zkus zmenit.. Sice to s tim moc nesouvisi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 to sem zkousel, navic to nedela porad, ale vetsinou jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.