Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Sim3to normálně ta infolinka je centrála, tak řekneš, že chceš spojit s Česlicema a tam už se zkus domluvit... Podle mě za to nic nedáš, jesti to ps3 chceš.

maji uplne debilni infolinku...

zmacknete

1 - pro internetovy obchod

2 - pro kamenny obchod

3 - pro oteviraci dobu

Zmacku 2

Dobry den, mame otevreno od....

jo, nedas, ale taky jsem to chtel udelat a nevyslo to, zeprej to nedelaj

Presne tak... to mi bylo jasne... kdo driv prijde, ten driv mele...

Odesláno

Tak nevím.. mě když jsem tam volala a zeptala se, zda ještě mají ps3 za tu cenu mi řekla ano, 52kusů, Čestlice. To by ti jako informace možná stačilo jestli ještě mají.

Ale jsou tam nejhorší prodavači u konzolí :D Ptám se toho kluka (tak 25 max mu mohlo být) - a máte nějakej headset k PS3? A on na to - "nn headset se k PS3 nedá připojit. Pořiďte si xbox, tam už máte headset přímo v balení. Počkejte, zavolám Vám kolegu, ten má PS3 doma." Kolega přišel a říká: "Ne ne, ps3 nemá konektor na mikrofon." Já řikám, ale má přeci bluetooth, tak tam nějaký headset určitě jde připojit. Prodavač: "Ne ne, bluetooth je jenom na připojení klávesnice a myši. " :D :D A s touto informací sem radši odešla.... Fakt sem se pobavila...

Sim3to: Nemyslím si... měli tam ještě klasické bundly s tekkenem, uncharted 2 a to všechny za 8500.

Odesláno
ahoj na zaklade teto diskuze jsem se zbalil a jel se tam podivat a byly tam posledni 2ks v regalu tak sem jeden vzal pod rameno a byl sem spokojenej!!! :o)

Bylo to kolem 13:30

Hele lidi, tak jsem byl v electroworldu a meli tam posledni :D Ten prodejce mi rekl at moc nepremyslim a at ho beru protoze je o to dost shanka :D

Meli tam prej i vice nez 100 ps3jek.. :D

Odesláno

tak jsem rad, ze informace kterou jsem sem dal, ze maj v cestlicich ps3 250gb za 6999, pomohla nekolika z nas k novy ps3 slim.

osobne jsem totiz taky planoval ps3 az na jaro, ale ty nabidce z cestlic jsem proste neodolal. fifu 10 jsem prodal za 1000 kc, takze me tim padem ps3 slim, 250 gb prisla na 6000.

a to si myslim, ze je hodne dobra cena.

je mozny, ze kdyz videli jak se to prodalo, tak ze treba na vanoce daj nejakou podobnou akci...a treba se tak dostane i na ty, kteri ted nemeli tolik stesti...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu