k4relB Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 taky jsem to tam bral.. ve ctvrtek.. rano meli 64 kusu, odpoledne 52, po me navsteve 51 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 no, zavolat.. maji tam jedno cislo a pochybuju ze by mi tu sluzbu udelali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Sim3to normálně ta infolinka je centrála, tak řekneš, že chceš spojit s Česlicema a tam už se zkus domluvit... Podle mě za to nic nedáš, jesti to ps3 chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jo, nedas, ale taky jsem to chtel udelat a nevyslo to, zeprej to nedelaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Sim3to normálně ta infolinka je centrála, tak řekneš, že chceš spojit s Česlicema a tam už se zkus domluvit... Podle mě za to nic nedáš, jesti to ps3 chceš. maji uplne debilni infolinku... zmacknete 1 - pro internetovy obchod 2 - pro kamenny obchod 3 - pro oteviraci dobu Zmacku 2 Dobry den, mame otevreno od.... jo, nedas, ale taky jsem to chtel udelat a nevyslo to, zeprej to nedelaj Presne tak... to mi bylo jasne... kdo driv prijde, ten driv mele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 hele tam maji bez fify za 6000??? double post kvuli refreshu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Tak nevím.. mě když jsem tam volala a zeptala se, zda ještě mají ps3 za tu cenu mi řekla ano, 52kusů, Čestlice. To by ti jako informace možná stačilo jestli ještě mají. Ale jsou tam nejhorší prodavači u konzolí :D Ptám se toho kluka (tak 25 max mu mohlo být) - a máte nějakej headset k PS3? A on na to - "nn headset se k PS3 nedá připojit. Pořiďte si xbox, tam už máte headset přímo v balení. Počkejte, zavolám Vám kolegu, ten má PS3 doma." Kolega přišel a říká: "Ne ne, ps3 nemá konektor na mikrofon." Já řikám, ale má přeci bluetooth, tak tam nějaký headset určitě jde připojit. Prodavač: "Ne ne, bluetooth je jenom na připojení klávesnice a myši. " :D :D A s touto informací sem radši odešla.... Fakt sem se pobavila... Sim3to: Nemyslím si... měli tam ještě klasické bundly s tekkenem, uncharted 2 a to všechny za 8500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 zuzkys - kam si volala? muzes tam jeste jednou brnknout pls? :D Mas ICQ? Dam 2000 credits kdo se dovola a zepta se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Tyvoe..... Vemte mi taky :ziped: btw: tu akci maj po celé Čr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 zuzkys - kam si volala? muzes tam jeste jednou brnknout pls? :D Mas ICQ?Dam 2000 credits kdo se dovola a zepta se :D Máš pravdu Sim3to ... ta infolinka je funkční pouze ve všední dny od 9 do 18 hod nebo co to žbleptali... volala jsem tam teď. Tak jedině se tam sjeď podívat osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Máš pravdu Sim3to ... ta infolinka je funkční pouze ve všední dny od 9 do 18 hod nebo co to žbleptali... volala jsem tam teď. Tak jedině se tam sjeď podívat osobně. jj skocim se tam asi do hodiny podivat, kdyz to nebude PS3, tak si tam mozna najdu neco jineho co budu potrebovat :) Pripadne najakej darecek k vanocum nekomu koupim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popa81 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jj skocim se tam asi do hodiny podivat, kdyz to nebude PS3, tak si tam mozna najdu neco jineho co budu potrebovat :) Pripadne najakej darecek k vanocum nekomu koupim :) ahoj na zaklade teto diskuze jsem se zbalil a jel se tam podivat a byly tam posledni 2ks v regalu tak sem jeden vzal pod rameno a byl sem spokojenej!!! :o) Bylo to kolem 13:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ahoj na zaklade teto diskuze jsem se zbalil a jel se tam podivat a byly tam posledni 2ks v regalu tak sem jeden vzal pod rameno a byl sem spokojenej!!! :o)Bylo to kolem 13:30 Hele lidi, tak jsem byl v electroworldu a meli tam posledni :D Ten prodejce mi rekl at moc nepremyslim a at ho beru protoze je o to dost shanka :D Meli tam prej i vice nez 100 ps3jek.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slexcz Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Vcera sem byl v Cestlicich u prahy PS3 slim 250gb+Fifa10 za 6999 ale uz to maj asi pryc... byla to akce k otevreni prodejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 A nebo nechat si ho dovest z USA. http://www.frys.com/product/6006138?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG v prepoctu za 5 200 Slim 120 GB. Taky neni spatny. A kdyz se to veme pres spolecnosti co to sem dovazej tak das za postovny fakt malo. a reklamaci ti musej uznat v CR kdyz se ti s tim neco stane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Sim3to gratuluji ke koupi dobre si udelal a dal na nase rady a zajel tam:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popa81 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Hele lidi, tak jsem byl v electroworldu a meli tam posledni :D Ten prodejce mi rekl at moc nepremyslim a at ho beru protoze je o to dost shanka :DMeli tam prej i vice nez 100 ps3jek.. :D jj to bude on mel vic natrzenou krabici :o) tak sem ti ho tam nechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jj to bude on mel vic natrzenou krabici :o) tak sem ti ho tam nechal to byl jen ten obal s fifou... a nijak me to nesere :DDD lol :D v EW byl sraz CF :D btw, videli jste to natuneny auto tam? To s tema reprakama, super reprakama atd atd? Videli jste co bylo na prednim skle? Made in Czechoslovakia xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 To auto je zajímavý, skoro mi přišlo jak kdyby to byla nepojízdná hračka jenom vyložená zevnitř reprákama .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 To auto je zajímavý, skoro mi přišlo jak kdyby to byla nepojízdná hračka jenom vyložená zevnitř reprákama .. :) no, ono to tak je.. :D Stacilo se podivat na ty umelohmotny kola :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 tak jsem rad, ze informace kterou jsem sem dal, ze maj v cestlicich ps3 250gb za 6999, pomohla nekolika z nas k novy ps3 slim. osobne jsem totiz taky planoval ps3 az na jaro, ale ty nabidce z cestlic jsem proste neodolal. fifu 10 jsem prodal za 1000 kc, takze me tim padem ps3 slim, 250 gb prisla na 6000. a to si myslim, ze je hodne dobra cena. je mozny, ze kdyz videli jak se to prodalo, tak ze treba na vanoce daj nejakou podobnou akci...a treba se tak dostane i na ty, kteri ted nemeli tolik stesti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popa81 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Dik za info fakt to pomohlo, a urychlilo me rozhodování o výměně XBOX za PS:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 :psp:http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-250gb-d139305.htm:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Myslíte, že seženu zítra v electro worldu ještě ps3 slim 250GB plus Fifa 2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 twisters > myslime, ze ne. Kdosi tu psal,ze bral posledni. Ale kdyz si tam zavolas, reknou ti presnej stav kusu na sklade. dalasek > to je spatna nabidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.