shark1 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ted jsem videl nejakou nabidku v letaku, myslim electroworld, ze bude otvirat novou prodejnu v cestlicich a bude tam mit ps3 slim 250hd + fifa10 celkem za 6999...coz je slusna cena ...a kdybych chtel ps3 kupovat ted, tak do toho jdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 ted jsem videl nejakou nabidku v letaku, myslim electroworld, ze bude otvirat novou prodejnu v cestlicich a bude tam mit ps3 slim 250hd + fifa10 celkem za 6999...coz je slusna cena ...a kdybych chtel ps3 kupovat ted, tak do toho jdu... Ta fifa je prý jenom demo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Fifa 10, plus placené internetové hraní zdarma v balení. Makro tento měsíc, 8300Kč a 7500Kč bez dph. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 od kdy je na ps3 placeny hrani prez net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ta fifa je prý jenom demo! no to si nemyslim. je to baleni jako jakakoliv jina hra na ps3 (obal, hologram,..) a jednak to tam neni nikde napsany, coz by urcite bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 no to si nemyslim. je to baleni jako jakakoliv jina hra na ps3 (obal, hologram,..) a jednak to tam neni nikde napsany, coz by urcite bylo. Je tam plná hra fifa10. Kupovala sem ten bundle v Electroworldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 no to si nemyslim. je to baleni jako jakakoliv jina hra na ps3 (obal, hologram,..) a jednak to tam neni nikde napsany, coz by urcite bylo. Podobnou nabídku jsem viděl v Gamestation, ale bylo to jen demo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Je tam plná hra fifa10. Kupovala sem ten bundle v Electroworldu. Tak do toho du taky.. kdy ta akce končí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Tak do toho du taky.. kdy ta akce končí? Do 17.11. nebo do vyprodání 100ks. 100ks podle mě ještě nevyprodali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 v patek mi rikali, ze jich tam maj jeste cca 50...a taky sem to koupil...;-) zkus si tam nejdriv zavolat, abys nejel zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Mám to kousek.. Razim tam hned ráno. Doufám, že ještě budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 No ve čtvrtek jich tam měli podle mě tak 40 - 50ks. Nevim nepočítala sem to, ale byly tam 2 hromady naskládané do pyramidy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 proc je ta akce u metra tak dobra? vzdyt PS3 na jinem miste sezenete skoro o tisicovku levneji (nepocitame tu hru) http://www.megaobchod.cz/pocitace-pda/sony-playstation-3-slim-985628.html?kampan=56#utm_source=heureka.cz&utm_medium=srovnavac Ten net? ten net je i normalne free ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Sim3to: My se tu bavíme o PS3 slim 250gb s hrou fifa10 za 6990,- v Electroworldu Praha Čestlice a to konkurenci nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 proc je ta akce u metra tak dobra? vzdyt PS3 na jinem miste sezenete skoro o tisicovku levneji (nepocitame tu hru) http://www.megaobchod.cz/pocitace-pda/sony-playstation-3-slim-985628.html?kampan=56#utm_source=heureka.cz&utm_medium=srovnavac Ten net? ten net je i normalne free ne? Ten net je samozřejmě free.. Potřebuješ standartně nějakého providera.. Ale u Xboxu platíš jak za providera tak za službu Live (cca 1200 kč za rok). To tím asi chtěli říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Sim3to: My se tu bavíme o PS3 slim 250gb s hrou fifa10 za 6990,- v Electroworldu Praha Čestlice a to konkurenci nemá. yay sry :D u obsahli topic tak jsem cetl ob post :D.. prislo mi to divny :P Jinak ta cena je zajimava.. Zitra se nejspis pojedu podivat co tam jeste hezkyho maji :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 :D To je více než zajímavá cena.. neodolala jsem.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Tak už sem našel letáček.. A ta FIFA je 09.. Ale i tak je to zajímavé a du do toho.. Ta cena je i tak bezkonkurenční.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Tak už sem našel letáček.. A ta FIFA je 09.. Ale i tak je to zajímavé a du do toho.. Ta cena je i tak bezkonkurenční.. no, nevim co si nasel, ale pokud mluvime o ps3 z cestlic, tak tam je FIFA 10...mohl bych o tom neco vedet, protoze to mam doma a take je to v letaku...nekoukej na obrazek, ale precti si popis...no nejlepsi bude kdyz zajdes do cestlic a uvidis na vlastni oci, ze tam je 10...;-) http://letak.electroworld.cz/?lokace=36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 No jo no Kdybych bydlel v Praze tak to koupím hned, škoda že tam nikoho neznám. Mohl by mi to koupit a poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ok bomba.. :-) Uvařím čaj a pomalu vyrážím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Na, na, na, na.. Mám HOOO!!! Huráá.. :-)) Měli posledních pět a lidí tam bylo jako psů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Lojzik gratulace! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Uz jsem se tam chystal, mel jsem penize na ucte... aspon tam nemusim chodit kdyz uz vim ze nejsou... skoda no. Jinak, gratulace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 tak si ji skus zamluvit po telefonu to by tez melo jit za to nic nedas nebo poradim kup to na netu:-DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.