salat Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 čus dostal sem ban na xko a ted kupuju nový xko a pojedu originál jenže sem čet že prej harddisky jsou na to nějak špatně když dostanou ban chci se zeptat,jestli připojim HDD s ajchama za flasharský hry a save jestli mi pojede a nedostanu ban.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 dostaneš si myslím ale nepůjdou ti instalvoat hry na hDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 čus dostal sem ban na xko a ted kupuju nový xko a pojedu originál jenže sem čet že prej harddisky jsou na to nějak špatně když dostanou ban chci se zeptat,jestli připojim HDD s ajchama za flasharský hry a save jestli mi pojede a nedostanu ban.díkHdd na nove konzoly funguje jako nový :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Info o banu atd. se ukládá někam do čipu xboxu pokuď vím, takže by mělo být všechno OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Jinak tady máš o tom téma http://console-forum.net/showthread.php?t=72614 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 konina pojede mám to vyzkoušený u kámoše i instalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salat Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jojo díky dejve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
salat
čus dostal sem ban na xko a ted kupuju nový xko a pojedu originál jenže sem čet že prej harddisky jsou na to nějak špatně když dostanou ban chci se zeptat,jestli připojim HDD s ajchama za flasharský hry a save jestli mi pojede a nedostanu ban.dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.