salat Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 čus dostal sem ban na xko a ted kupuju nový xko a pojedu originál jenže sem čet že prej harddisky jsou na to nějak špatně když dostanou ban chci se zeptat,jestli připojim HDD s ajchama za flasharský hry a save jestli mi pojede a nedostanu ban.dík Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 dostaneš si myslím ale nepůjdou ti instalvoat hry na hDD Citovat
0 tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 čus dostal sem ban na xko a ted kupuju nový xko a pojedu originál jenže sem čet že prej harddisky jsou na to nějak špatně když dostanou ban chci se zeptat,jestli připojim HDD s ajchama za flasharský hry a save jestli mi pojede a nedostanu ban.díkHdd na nove konzoly funguje jako nový :bash: Citovat
0 Marley Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Info o banu atd. se ukládá někam do čipu xboxu pokuď vím, takže by mělo být všechno OK Citovat
0 Marley Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Jinak tady máš o tom téma http://console-forum.net/showthread.php?t=72614 Citovat
0 David50G Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 konina pojede mám to vyzkoušený u kámoše i instalace Citovat
Otázka
salat
čus dostal sem ban na xko a ted kupuju nový xko a pojedu originál jenže sem čet že prej harddisky jsou na to nějak špatně když dostanou ban chci se zeptat,jestli připojim HDD s ajchama za flasharský hry a save jestli mi pojede a nedostanu ban.dík
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.