barty Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 Ahoj,potřeboval bych poradit.Chu si koupit xbox a tak sem koukal na netu a našel jsem tenhle http://www.gamesparadise.cz/produkty/konzole-extra/xbox360-arcade/xbox360-arcade-extra-jasper a chci se zeptat jestli je tenhle už upravený k hraní palenych her.Když tak jestli by mě nekdo neporadil nakej jinej už upravenej...pokuť teda existuje takovej:bash:.Ďík na odpověď Citovat
0 xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 dám ti radu.....vyhni se xboxu co to jen půjde...pokud chceš hrát úplně offline nebo jen origo a ještě cpát prachy do live, tak jdi do xka....ale spíš se mu vyhni :D Citovat
0 tekken90 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 hrejte.cz ... konzole s * jsou flashnutý Citovat
0 dooky Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 kup ho tady http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=354 Citovat
0 xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 já bych do flashnutýho xka nešel :D Citovat
0 dooky Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 já bych do flashnutýho xka nešel :D ja jo za par korun muzes hrat offline v pohode Citovat
0 xxx Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 jj taky to tak vidím pro ty co u toho nesedí každy den a sem tam si neco zahrajou je to idealni resení Citovat
0 barty Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 dám ti radu.....vyhni se xboxu co to jen půjde...pokud chceš hrát úplně offline nebo jen origo a ještě cpát prachy do live, tak jdi do xka....ale spíš se mu vyhni :D pocky to sem te ňák nepochopil pač sem v tomhle uplnej AMATER;)....no jako moc netoužim hrat multi na xboxu ale taky netoužim hrat origo hry....hele a tady na tomhle se da hrat už bez ocipováni nebo flash paleny hry? Citovat
0 ALEX2121 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 dám ti radu.....vyhni se xboxu co to jen půjde...pokud chceš hrát úplně offline nebo jen origo a ještě cpát prachy do live, tak jdi do xka....ale spíš se mu vyhni :D jezis dante ses nasranej ze si dostal bana tak tu tedka pises takovy blbosti Citovat
0 barty Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 jejej:-dhele jeste malej dotaz....pokuť chu hrát jenom na xboxu offline paleny hry tak taky musim mýt mod chip nebo flash? Citovat
0 barty Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 co chces...:) sri sem to blbe napsal..sem to myslel ako jestli musim stoho něco mit:bash: Citovat
0 trezzor Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 sri sem to blbe napsal..sem to myslel ako jestli musim stoho něco mit:bash: No jasne, ze na palene musis mat konzolu prisposobenu. Citovat
0 fox171 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 Xdante byl asi největší flešer a dostal ban tak už zase jinak mluví. Vím že je lepší kupovat lisované hry kdyby tež stály 500 tak si je koupím ale jak stojí 1500-2000 ty novinky tak to at si nacpou někam. Citovat
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 Xdante byl asi největší flešer a dostal ban tak už zase jinak mluví. Vím že je lepší kupovat lisované hry kdyby tež stály 500 tak si je koupím ale jak stojí 1500-2000 ty novinky tak to at si nacpou někam. Si to kupuj z bazaru :dozey: Citovat
0 trezzor Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 Xdante byl asi největší flešer a dostal ban tak už zase jinak mluví. Vím že je lepší kupovat lisované hry kdyby tež stály 500 tak si je koupím ale jak stojí 1500-2000 ty novinky tak to at si nacpou někam. To je aj o tom, ci chces hravat aj na XLive. Ak nie, cize iba single, tak kde je problem? :cheesygrin: Na XLive sa nemusis pripajat. Citovat
Otázka
barty
Ahoj,potřeboval bych poradit.Chu si koupit xbox a tak sem koukal na netu a našel jsem tenhle http://www.gamesparadise.cz/produkty/konzole-extra/xbox360-arcade/xbox360-arcade-extra-jasper a chci se zeptat jestli je tenhle už upravený k hraní palenych her.Když tak jestli by mě nekdo neporadil nakej jinej už upravenej...pokuť teda existuje takovej:bash:.Ďík na odpověď
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.