david309 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Cawte chtěl jsem se zeptat jestli se da na HDD PS3 nahrávat hry z BRcd dost mě to zajímá dik david309 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 nedá.... některé hry vyžadují pvinou částečnou instalaci, ale celou hru (jako na Xku) si nenaistaluješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 PS3 sice nevlastnim, ale mám takovej pocit, že sem to s někym probíral, a došli sme k závěru že to nejde, ale nechci kecat :D EDIT : Sakra tekku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 ok Tekku tak prosímtě LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
david309
Cawte chtěl jsem se zeptat jestli se da na HDD PS3 nahrávat hry z BRcd dost mě to zajímá dik
david309
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts