penthaler Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Po celkem uspesnem prvnim dilu prichazi i dil druhy... (doufam, ze nebude mit stejne bugy jako jednicka - kvuli "vypadnuti z textury" jsem musel zacit znovu...) Pry by melo vyjit jiz tento mesic... Vice info a screeny: http://ds.ign.com/objects/143/14341943.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Dnes je jiz k dostani na jedne nejmenovane strance, zitra na ROMULATION :D Tak se mate na co tesit... :D EDIT: Tak se teste, jelikoz ZVUK, GRAFIKA, HRATELNOST je uchvatna... Animovane sekvence jakbysmet... az na to menu - to hrozne odflakli :D EDIT2: Tak hra je z Romulation stazena - pry je pouze pro DSi (coz nechapu, jelikoz mi funguje na NDS Lite)... Takze opet je treba chvili cekat... EDIT3: Hra je hratelna POUZE na AK2 s AKAIO 1.5 - dalsi karty jako DSTT, SOne atd maji problemy a to I NA DSi a dokonce i s neoficialnimi loadery / FW... Takze cekat, cekat, cekat... EDIT4: Pro otestovani pravdivosti lidi na ruznych forech zkuste tento link http://nds.naspev.com/2009/11/4415-assassins-creed-ii-discovery-usa.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djelinek Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Na DSi se Supercard DSonei to jede. WANTED píše že je pouze na DSi a nejde spustit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 S tim WANTED jsem to na DSi ani necekal... Me to tez nejde, ale u sebe s NDS lite to chapu :D Treba to pojede jen z original cartridge... Kdo vi, kazdopadne dekuji za otestovani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Behem nasledujicich par dni by mela dorazit FULL ROMka tehle bajecne hry... (okolo 17. - 19.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek22 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Už je hratelná i na DSTT s NDS Lite :) .Ta grafika,animace a skvělý dabing dodává této hře šťávu! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 no a das nejake blizsi info jak to rozjet na DSTT? odkaz na patch nebo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 anebo romka primo jiz hotova v mém topicu http://console-forum.net/showthread.php?t=53244 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Naistalujeme si na pam. kartu YS MENU... no ja vim jak hrat hry na dstt a ysmenu stejne nepouzivam, ale dik ;) no nic, pohledam si sam v cem to vezi. me slo o to ze kdyz si stahnu tu hru, tak mi nepojede, pokud si bud neporidim novy FW pro dstt a nebo pokud hru nepatchnu. chci si to udelat sam, tak mrknu na obvykla mista... EDIT: tak je treba DSTT Kernel V1.17a07, stacilo napsat. bohuzel ted nemam u sebe DS, takze nevim zda to fakt pojede :) vyzkousim vecer. mozna ze to bez ysmenu nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek22 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Mě to bez YS Menu nejelo a to sem tam měl ten DSTT Kernel V1.17a07.Do YSMenu se mi nechtělo ,ale jinak mi to zatim spustit nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Na DSTT Kernel V1.17a07 mi to hází error :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimggr Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Mam sice R4DS ( orig. fw v.1.18 ), ale postupoval jsem dle navodu na http://www.youtube.com/watch?v=DVdcAMIEG4o a nemam zadny problem, ani se spustenim ani s hranim... Hodne stesti tem, kterejm to nejde... Je to skvela hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Jednicka byla na ds hrozna kravina a dvojka neni o nic moc lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.