Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s PSP


Arrahota

Otázka

zdravím. pokusím se být stručný a výstižný.

mám 2003 CFW 5.50 GEN-D2. zkoušel jsem si test karty (fake / nofake). ten proběhl, asi v poho. Pak, že si zkusím témata (cxmb), taky v poho. Nové téma jsem měl, ale pak jsem se chtěl vrátit do originálního tématu, vrátilo se, ale zůstaly ikony z toho CTF. Tak nevím co mě napadalo, dal jsem tuším random (ve výběru témat). A v tom se to stalo. Total zámrz. Musel jsem vytáhnou baterii. Po opětovném spuštění jen origo pozadí (bez XMB ikon) a zámrz (opět pomohlo jen vytažení baterie). Měl jsem zálohu (přes recovery flasher) tak jsem ji z recovery menu obnovil. PSP se nastartovalo a vypadalo OK. Hry a wifi aplikace nejspíš fachaj, ale jak se chci dostat do foto,music,video nebo nejakých položek v settings (např. do nickname mě to nepustí) tak zámrz a vypne se PSP. Kartu jsem zformátoval...nepomohlo :cry:, do odvážnějších kroků v recovery menu se raději sám nepouštím.

Můžete mi poradit?

PS: ten test karty (fake / nofake) jsem dělal na švagrově kartě, to další jsem už jel ze své (8Gb mem. stick PRO duo) (ten krok jsem zmínil jen kdyby to mohlo souviset). Problém začal nejspíš těmi čachry s CTF tématy).

děkuji Arrahota :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

to tekken90:

tak mám úspěšně 5.00 M33-6, a vypadá to, že se můžu dostat do všech aplikací.

akorát jsem musel tento návod http://console-forum.net/showthread.php?t=31542 doplňovat návodem z psp novinek. Ten screenshot mi tam docela pomohl, ale pak už je to intuitivní a PSP si zbytek zvládne sám. Teď si tam ještě hodím 5.50 GEN-D2 a bude vše v normálu. Děkuji ti a posílám kredity :bash:

PS: GEN-D2 aplikován a vše je zdá se v pořádku, ještě jednou Ti díky tekken90

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu